Breaking News

Χαμός στο διαδίκτυο με τη διακοπή του αγώνα Σερβία-Αλβανία - Υποδοχή ηρώων στην Αλβανία (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αίσθηση σε όλη την Ευρώπη και όχι μόνο στο χώρο του αθλητισμού, έχουν προκαλέσει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το βράδυ της Τρίτης στο γήπεδο της Παρτιζάν Βελιγραδίου, όπου διεκόπη ο αγώνας των Εθνικών ομάδων Σερβίας και Αλβανίας.

Την ίδια στιγμή ένας χαμός γίνεται στο διαδίκτυο με αντιπαραθέσεις και υβpιστικά σχόλια κάτι που οδήγησε πολλά site στην απενεργοποίηση των σχολίων. 

Όλα άρχισαν στο 41ο λεπτό με την εισβολή τηλεκατευθυνόμενου ιπτάμενου αντικειμένου με τη σημαία των Αλβανοφώνων του Κοσσυφοπεδίου που εκφράζει την ιδέα της "Μεγάλης Αλβανίας". Ο Σέρβος αμυντικός Αλεξάντερ Μίτροβιτς έπιασε τη σημαία και την κατέβασε αλλά στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση από τους Αλβανούς παίκτες και ακολούθησε πανδαιμόνιο.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Σερβίας, χειριστής του τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου ήταν ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού, κάτι, που διαψεύδουν στα Τίρανα. Ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι συνελήφθη και μετά από ολονύκτιες διαβουλεύσεις αφέθηκε ελεύθερος τις πρωινές ώρες. Κατά την επιστροφή των παικτών της Αλβανίας στη χώρα, πλήθος κόσμου τους επιφύλαξε υποδοχή ηρώων ενώ μήνυμα του πρωθυπουργού στο twiiter εκφράζει την περηφάνια που νοιώθει για τους παίκτες της ομάδας.

Δείτε το ρεπορτάζ από το Euronews (στα ελληνικά) αλλά και video με τη στιγμή που έγινε το περιστατικό.