Breaking News

Τερματοφύλακας σούταρε κι έμεινε παράλυτος στο γήπεδο...

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κανείς από τους συμπαίκτες του δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να έχει συμβεί κάτι τέτοιο... Ο προπονητής του, Brian Morris, δήλωσε χαρακτηριστικά: "Νομίζαμε ότι το έκανε για αστείο. Μετά συνειδητοποιήσαμε πως δεν μπορούσε να κινηθεί."

Ο 36χρονος τερματοφύλακς Darren Davies, ο οποίος αγωνιζόταν στην ερασιτεχνική ομάδα Pill AFC, στο Newport της Νότιας Ουαλίας, έπαθε κάταγμα στη σπονδυλική του στήλη και έμεινε παράλυτος μετά από βολέ που επιχείρησε, αναφέρει η βρετανική Mirror.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Ουαλίας στο Κάρντιφ, όπου οι γιατροί πραγματοποίησαν εγχείρηση στη σπονδυλική του στήλη. Μετά την επέμβαση ο Darren δήλωσε: "Τη στιγμή που πέταξα τη μπάλα ένιωσα ένα βασανιστικό πόνο στον αυχένα μου. Έπεσα στο έδαφος και έχασα την αίσθηση των ποδιών μου." Σύμφωνα με τους γιατρούς θα χρειαστεί από δω και πέρα υπομονή και προσπάθεια ενώ θα αρχίσει και πάλι να περπατά κανονικά μετά από τουλάχιστον 18 μήνες.

Να σημειώσουμε ότι ο 36χρονος τερματοφύλακας είχε αποσυρθεί πριν από 2 χρόνια από την ενεργό δράση και επανήρθε και πάλι. Αυτός ήταν ο 2ος του αγώνας μετά την επιστροφή του στα γήπεδα...