Breaking News

Τρόμος στη Βρετανία: Εμφανίστηκε μετά από 30 χρόνια το «κορίτσι με τα μαύρα μάτια»!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το κορίτσι με τα μαύρα μάτια επέστρεψε μετά από 30 χρόνια και πάλι στην επικαιρότητα και έγινε πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες της Βρετανίας, απασχόλησε τις εκπομπές και οι ιστοσελίδες στο διαδίκτυο έχουν αφιερώσει πολλές σειρές για χάρη του...

Όπως δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Mirror, το κορίτσι-φάντασμα με τα μαύρα μάτια την τελευταία φορά που είχε εντοπιστεί ήταν πριν από 30 χρόνια, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον. Αυτή τη φορά ξαναεπέστρεψε και αναστάτωσε τους κατοίκους της επαρχίας Cannock Chase στο Staffordshire.

Μια γυναίκα με την κόρη της περπατούσαν στην περιοχή Birches Valley. Σε κάποια στιγμή ακούστηκαν κραυγές μικρού παιδιού αλλά δεν κατάλαβαν αν ήταν αγόρι ή κορίτσι. Τότε κατευθύνθηκαν τρέχοντας προς την πλευρά που ακούγονταν οι κραυγές. 

"Σταμάτησα για λίγο γιατί είχα λαχανιάσει. Τότε κοίταξα προς τα πίσω και είδα ένα 10χρονο κορίτσι με τα χέρια της πάνω από τα μάτια της. Ήταν σαν να περίμενε μια τούρτα γενεθλίων. Τη ρώτησα αν ήταν καλά και αν ακούστηκε από αυτήν η κραυγή. Τότε κατέβασε τα χέρια της και άνοιξε τα μάτια της." εξιστορεί η γυναίκα.

Και προσθέτει: "Τα μάτια της ήταν εντελώς μαύρα, χωρίς ίριδα, χωρίς άσπρο, τίποτα. Έκανα αμέσως πίσω και άρπαξα την κόρη μου. Όταν κοίταξα πάλι, το παιδί είχε φύγει. Ήταν τόσο παράξενο."

Στη Βρετανία έχει ξεσπάσει μεγάλος θόρυβος ενώ το κορίτσι έχει μετατραπεί σε... διαδικτυακή τρέλα. Ένας κορυφαίος ερευνητής παραφυσικών, ο Lee Brickley ξεκίνησε μια έρευνα σε βάθος στην επαρχία Cannock Chase στο Staffordshire  και κάθε βράδυ παίρνει τους δρόμους στην περιοχή με σκοπό να ανακαλύψει κάποια παραφυσική ένδειξη.

Σύμφωνα με τον Lee Brickley: "Περιστατικά με παιδιά που έχουν μαύρα μάτια, έχουν συμβεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι εξωγήιvoι, ενώ άλλοι λένε ότι είναι βαμπίp ή φαvτάσματα."
Πηγή: Mirror