Breaking News

Ξέσπασε για την κατάθλιψη ο Λ.Λιβιεράτος: «Πρέπει να είναι περήφανοι όσοι το πέρασαν... είναι εμπειρία ζωής» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Χριστίνα Πολίτη, ο Λάμπης Λιβιεράτος μίλησε για όλα και ξέσπασε ίσως για πρώτη φορά εναντίον όσων θεωρούν άρρωστους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν ψυχολογικά προβλήματα.

Αρχικά ο τραγουδιστής μίλησε για το κέντρο στο οποίο εμφανίζεται αλλά και για κάποια στάδια της καριέρας του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις κόρες του τις οποίες όπως χαρακτηριστικά τόνισε τις έχει πάνω από όλα και τις συμβουλεύει να μην μετράνε τους ανθρώπους από τα χρήματα αλλά με το πόσο επικοινωνούνε μαζί τους. Τέλος μεταξύ άλλων μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε.

"Είχα την τύχη να το περάσω για πολύ μικρό χρονικό διάστημα.  Όταν το έπαθα δεν είχα τη στήριξη κάποιων ανθρώπων δυστυχώς και ίσως γι' αυτό το έπαθα κιόλας. Όμως πολύ γρήγορα βρέθηκαν άνθρωποι κοντά μου, πολύ καλοί μου φίλοι, συνεργάτες μου οι οποίοι με βοήθησαν πολύ και με στήριξαν, αλλά όσο και αν σε βοηθήσει ο άλλος, όσο και να είναι δίπλα σου, αν δεν το θες εσύ ο ίδιος να βγεις, δεν βγαίνεις ποτέ" δήλωσε ο τραγουδιστής.

Και πρόσθεσε: "Θεωρώ ότι όλη αυτή η ιστορία δεν είναι αρρώστια. Για μένα είναι προσβολή να λένε ότι όποιοι άνθρωποι περνάνε ψυχολογικά προβλήματα είναι άρρωστοι. Είναι προσβολή και είναι ντροπή να το λένε αυτό γι' αυτούς τους ανθρώπους. Αυτό είναι μια ψυχολογική πτώση που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος η οποία είναι διαχειρίσιμη και μπορείς να βγεις από αυτό τόσο εύκολα όσο μπήκες. Δεν πρέπει να ντρέπονται, πρέπει να είναι περήφανοι γιατί είναι μια εμπειρία ζωής αυτό που καλό θα ήταν να την περάσουν όλοι οι άνθρωποι. Αν περάσεις από εκεί βλέπεις άλλα πράγματα". Δείτε το video της εκπομπής "Mega με μία".