Breaking News

Τα «πονηpά» sms, από εταιρία στο Κολωνάκι, που οδήγησαν σε απόγνωση δεκάδες άντρες

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τα poζ sms - συνοδευόμενα με απoκαλυπτικέs φωτογραφίες - από "δήθεν" γυναίκες της διπλανής πόρτας που δήλωναν έτοιμες για όλα, οδήγησαν σε απόγνωση δεκάδες ανυποψίαστους άνδρες που βρέθηκαν να χρωστάν τεράστια ποσά στις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας με τις οποίες είχαν σύνδεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η απάτη αποκαλύφθηκε από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, έπειτα από τις απανωτές καταγγελίες πολιτών, όταν πήραν στα χέρια τους τον λογαριασμό του κινητού τους. 

Η συγκεκριμένη εταιρία, που έχει έδρα στο εξωτερικό και παράρτημα στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, είχε αγοράσει με νόμιμο τρόπο τηλεφωνικές γραμμές από εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, χωρίς βεβαίως οι συγκεκριμένοι νόμιμοι πάροχοι να γνωρίζουν τη δραστηριότητά της. Έτσι οι επιτήδειοι άρχισαν να στήνουν τις παγίδες σε πολίτες που πίστευαν ότι θα ζήσουν στιγμές απόλαυσηs με γυναίκες πρόθυμεs για όλα!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι καταγγελίες αφορούν λογαριασμούς χρεωμένους μέχρι και με 5.000 ευρώ! Πολλά από τα θύματα έχουν ζητήσει διακανονισμό με τις νόμιμες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας ενώ σε πολλούς η ιστορία δημιούργησε προβλήματα με τις συζύγους τους καθώς ήταν αδύνατο να εξηγήσουν πώς χρεώθηκαν οι λογαριασμοί. με τόσο εξωφρενικά ποσά.
Πηγή: Espresso