Breaking News

Monica Bellucci: Δείτε αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εφηβεiα της!

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φωτογραφίες από την εφηβεία της Monica Bellucci, έδωσε στη δημοσιότητα ο πατέρας της Pasquale Bellucci κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του στη Daily Mail...

"Παρά την εκπληκτική ομορφιά της όταν μεγάλωσε, ήταν ένα άσχημο και καθόλου χαριτωμένο μωρό" λέει γελώντας ο πατέρας της Pasquale Bellucci ενώ δείχνοντας τις φωτογραφίες όταν ήταν μικρή τονίζει "Κοιτάξτε τα χείλη της. Ο καθένας λέει ότι έχει κάνει επεμβάσεις. Αλλά εδώ είναι η απόδειξη. Τα χείλη της είναι τα ίδια από την αρχή. Είναι απολύτως φυσικά."

Και συνεχίζει: "Όσο μεγάλωνε η ομορφιά της ήταν μαγευτική. Στα εστιατόρια της πρόσφεραν την ευκαιρία να τρώει δωρεάν και οι εκπαιδευτικοί στο σχολείο έχαναν την αυτοσυγκέντρωσή τους. Αλλά τέτοια ομορφιά σε μια μικρή πόλη, δεν είναι πάντα μια ευλογία. Η Monica από ένα σημείο και μετά έγινε μοναχική επειδή η προσοχή ήταν συνεχώς πάνω της. Όλα τα άλλα παιδιά την περιτριγύριζαν μετά το σχολείο καθώς και οι έφηβοι. Αλλά η Monica κρυβόταν και έκανε παράκαμψη μέσα από τα σοκάκια και στη συνέχεια ερχόταν κατ 'ευθείαν στο σπίτι. Όταν τη ρώτησα μια μέρα «γιατί το κανείς αυτό;» μου απάντησε ότι «τα παιδιά με κοιτάζουν, και τα αγόρια και τα κορίτσια και νιώθω ντροπή.» Της είπα «Θα πρέπει να το συνηθίσεις». Από εκείνη την ημέρα και μετά άνθισε. Έγινε ισχυρή."

"Ευτυχώς που δεν είχα άλλο παιδί. Θα ζήλευε πολύ η  Monica" προσθέτει γελώντας η μητέρα της. 

Η 50χρονη πλέον Monica Bellucci θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία "007 Spectre" και μάλιστα θα είναι το κορίτσι του James Bond. Αξιοσημείωτο ότι θα είναι το μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι του James Bond από όλες τις ταινίες. Ο Piero Montanucci, που αναγράφεται πάνω σε κάποιες φωτογραφίες, είναι ο κομμωτής που την είχε "ανακαλύψει" όταν ήταν ακόμη στην εφηβεία της.








Πηγή: Daily Mail