Breaking News

«Κρύο» γκολ στο 84' πέταξε εκτός Europa το Δικέφαλο - Δείτε τις δηλώσεις του Αναστασιάδη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα " κρύο" γκολ που δέχτηκε ο ΠΑΟΚ στο 84' από τον σούπερ Μποβί, του γκρέμισε τις οποίες ελπίδες είχε μέχρι εκείνη τη στιγμή για πρόκριση, καθώς ένα γκολ τον έστελνε στην επόμενη φάση του Europa League...

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-2 και για ένα ακόμη αγώνα πλήρωσε τα αμυντικά κενά του μιας και στην επίθεση οι ευκαιρίες δεν έλειψαν. Συγκινητική ήταν η προσπάθεια του Κλάους Αθανασιάδη  - στη 200η συμμετοχή του με τα χρώματα της ομάδας - που πέτυχε ένα γκολ με πέναλτι και είχε και δοκάρι και γενικά έκανε ότι μπορούσε για να δώσει την πρόκριση στο Δικέφαλο του Βορρά.

Το τέλος του αγώνα βρήκε τον κόσμο απογοητευμένο αλλά παρόλα αυτά χειροκρότησε την ομάδα ενώ ήχησε και το σύνθημα "κάντε καμιά μεταγραφή".

Γκολ: Αθανασιάδης 22' (πεν.) - Μποβί 7' και 84' 
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Τζαβέλλας, Ρατς, Γκολάσα(53' Μάρτενς), Κάτσε (77' Μαντούρο), Τζανδάρης, Περέιρα (61' Παπαδόπουλος), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Γκινγκάμπ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Ανγκουά, Σορμπόν, Λεβέκ, Σανκαρέ, Μποβί, Ματίς, Γιαταμπαρέ (46' Πιε), Ζιρές (86' Ντος Σάντος), Μαντάν (75΄Κερμπρά)

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε με κάποιους παίκτες ο Άγγελος Αναστασιάδης αλλά από ότι άφησε να εννοηθεί όχι με τους βασικούς. "Κάποια παιδιά που μπήκαν δεν μπόρεσαν να ξεκουράσουν κάποιους παίκτες που τραβούν κουπί από το καλοκαίρι." είπε χαρακτηριστικά. Επίσης εξέφρασε τη λύπη του για τη στεναχώρια που έδωσαν στον κόσμο και πάλι. Δείτε τις δηλώσεις του στο video που ακολουθεί.