Breaking News

Η 28χρονη γυμνάστρια που έχασε τη ζωή της στο Σχηματάρι (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Στο τραγικό τροχαίο έχασε τη ζωή της η 28χρονη γυμνάστρια, Ιωάννα Γιαννακοπούλου, κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου, Κοσμά Γιαννακόπουλου

Η Ιωάννα επέβαινε στις πίσω θέσεις του αυτοκίνητου που οδηγούσε ο Βασίλης Πιτσίλκας, γιος του παλαίμαχου διαιτητή μπάσκετ, Νίκου Πιτσίλκα. Μαζί τους ήταν και η 30χρονη Αλεξία Φεγγίτη.

Ο Βασίλης Πιτσίλκας και η Αλεξία Φεγγίτη τραυματίστηκαν σοβαρά αλλά ο τραυματισμός της Ιωάννας ήταν πιο σοβαρός.  Απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Λίγο αργότερα έδωσε σημάδια ζωής αλλά κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, η 28χρονη κοπέλα κατέβαινε από τη Λάρισα στην Αθήνα για να στηρίξει την αδερφή της, τη δημοσιογράφο της εκπομπής "Join Us" Θάλεια Γιαννακοπούλου και να παραβρεθεί σε bazaar που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου.

Συγκλονισμένος ο πατέρας της, για τον άγγελο που έχασε μέσα σε μια στιγμή, μίλησε στην κάμερα του Alpha. Δείτε το video.