Breaking News

«Καρφιά»... 3 εκ. ευρώ από Α.Γεωργιάδη για Λ.Λαζόπουλο (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο δελτίο ειδήσεων του Star φιλοξενήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος αναφέρθηκε στην 3η επικείμενη ψηφοφορία της Βουλής για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά και στον Λάκη Λαζόπουλο...

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ είπε μεταξύ άλλων ότι ο δρόμος για την εκλογή θα είναι δύσκολος καθώς η κυβέρνηση δεν έχει πλεον το περιθώριο για πολλές κινήσεις από δω και πέρα και όλα θα εξαρτηθούν από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Όσο για τον Λάκη Λαζόπουλο... είπε: "Διάβασα σε τρία blogs ότι ο γνωστός καλλιτέχνης Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης, περίπου 3 εκατομμύρια. Aν είναι αλήθεια - να βγει να το διαψεύσει ο Λαζόπουλος - εγώ θα κάνω ερώτηση στη Βουλή γι' αυτό. Αν όμως είναι αλήθεια και ο κ. Λαζόπουλος έχει βγάλει 3 εκατ. ευρώ στο εξωτερικό, αυτό πάει να πει ότι μάχεται να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για να τριπλασιάσει τα λεφτά του από την καταστροφή όλων των υπολοίπων. Γιατί όποιος έχει βγάλει λεφτά το έχει κάνει μόνο και μόνο για να καταστραφούμε όλοι οι υπόλοιποι και να γίνει αυτός πλούσιος".

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επέμενε να τον ρωτάει αν το έχει διασταυρώσει ενώ επεσήμανε ότι δεν είναι υπεύθυνη στάση να πετάει λάσπη και μετά να περιμένει διάψευση. Ο βουλευτής απάντησε ότι το διάβασε σε σοβαρά sites ενώ πρόσθεσε ότι λογίζει πλέον τον Λαζόπουλο ως πολιτικό του αντίπαλο. Δείτε το video.