Breaking News

Ψυχολόγος διαμέλισε τον σύζυγό της και σκόρπισε τα κομμάτια του σε όλη την πόλη (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μια 40χρονη ψυχολόγος από το Μεξικό κατηγορείται ότι δολοφόνησε το σύζυγό της, διαμέλισε το σώμα του και στη συνέχεια πέταξε τα κομμάτια σε κάδους σε διάφορα σημεία της πόλης.

Όπως δημοσιεύει η Mirror, η Maria Alejandra Lafuente Caso φέρεται να νάρκωσε πρώτα με υπνωτικά χάπια τον 41χρονο Allan Carrera Cuellar και κατόπιν τον διαμέλισε με ένα αλυσοπρίονο. Στη συνέχεια έβαλε τα μέλη του σώματος σε σακούλες και τα πέταξε στους κάδους.

Η 40χρονη μάλιστα προσπάθησε να κερδίσει χρόνο και έστειλε από το κινητό του άντρα της μηνύματα σε συγγενείς και φίλους ότι λείπει σε ταξίδι για να νομίζουν ότι είναι ακόμη ζωντανός.

Κάποιες όμως από τις σακούλες στους κάδους εντοπίστηκαν από μικρά παιδιά που έπαιζαν σε κοντινό πάρκο και μέσω εξέτασης DNA και έρευνας που ακολούθησε, οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν στο δράστη. Όταν συνελήφθη η 40χρονη, προσποιήθηκε - χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της στην ψυχολογία - ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα αλλά εξετάστηκε από γιατρό και βρέθηκε ότι είναι απόλυτα υγιής. Η ίδια στη συνέχεια υποστήριξε ότι είχε πέσει επανειλημμένως θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγός της...


Πηγή: Mirror