Breaking News

Γιώργος Σαμαράς: «Μη με πιέζετε γιατί δε νιώθω καλά...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για 61η χρονιά ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ) βράβευσε τους κορυφαίους αθλητές/αθλήτριες στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη" του σταδίου "Ειρήνης και Φιλίας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο Γιώργος Σαμαράς που τιμήθηκε με το βραβείο αθλητικής προσφοράς και ήθους για την καριέρα του και για τη σχέση του με τον μικρό Τζέι από τη Σκωτία, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα για να δει από κοντά τον αγαπημένο του αθλητή.

"Εδώ και χρόνια μου δίνει δύναμη σε πολλά πράγματα. Και μόνο που βλέπω το χαμόγελό του νιώθω καλύτερα. Ήταν ο μόνος λόγος που ήρθα σήμερα. Δεν ήρθα για το βραβείο, για τις κάμερες, για σας, για το χειροκρότημα ή για οτιδήποτε άλλο. Ήρθα μόνο για να τον δω" τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του ζωή απάντησε: "Δε θέλω να μιλήσω γι'αυτό. Δεν ήταν εύκολη μέρα. Δεν είναι το καλύτερο που περνάω αυτή τη στιγμή. Μη με πιέζετε γιατί δε νιώθω καλά. Δεν έχω μιλήσει ποτέ για οτιδήποτε και δε θα το κάνω και τώρα. Σέβομαι τους ανθρώπους. Αγάπη παιδιά... " Δείτε το video από το "Happy Day" του Alpha.