Breaking News

Τα απίστευτα «γαλλικά» από τη Σπυροπούλου στους συνεργάτες της και η αινιγματική στάση της Μενεγάκη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εκπλήσσουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ξέσπασμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στους συνεργάτες της που φαίνεται ότι οδήγησε στην αρχή του τέλους της από το κανάλι της Κάντζας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του toratora.gr (του Πέτρου Κωστόπουλου) η συμπεριφορά της αποτελεί καθημερινότητα, καθώς με αυτούς τους τρόπους μιλάει στους συνεργάτες της κάθε φορά που δεν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις της.

"Είστε ένα τίποτα όλοι! Είστε εδώ γιατί εγώ γουστάρω!", "Όλα αρχίζουν και τελειώνουν σε εμένα. Στο μ@@@ μου, όποιος δεν γουστάρει. Είστε όλοι αναλώσιμοι",  "Αν θέλετε αυτά να τα κάνετε αλλού, όχι στο μαγαζί μου", "Να πάτε να γ@@@" ξεστόμισε μεταξύ άλλων άπταιστων "γαλλικών" η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  στην σύσκεψη της περασμένης εβδομάδας φέρνοντας μοιραία την οριστική ρήξη με το κανάλι του Alpha.

Τα παραπάνω μάλλον εξηγούν κάπως την αινιγματική συμπεριφορά της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή της: "Ρε παιδιά πείτε μου κάτι... σε αυτόν τον θρόνο θα κάτσει ποτέ έτσι όπως πρέπει μια κυρία; Να κάτσω εγώ ρε παιδιά αλλά το θέμα δεν είναι να κάτσω εγώ αλλά να βάλουμε κάποια άλλη κυρία να καθίσει εδώ. Αααχ, μία που τον φέραμε και μία που θα τον ξαναμαζέψουμε μου φαίνεται. Τι να κάνω...; Ήταν ταμένος ο θρόνος!". Δείτε το video από την εκπομπή "Ελένη".


Πληροφορίες από toratora.gr