Breaking News

Τεράστιο διπλό του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του «Γ.Καραϊσκάκης» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι κορυφής στο "Γ.Καραϊσκάκης" με 1-2 που του δίνει αέρα 5 βαθμών στην κορυφή της βαθμολογίας, στο πρωτάθλημα της Super League.

Πολύ καλά διαβασμένος ο Δικέφαλος του Βορρά, με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο που δέχτηκε μεγάλη πίεση, στη συνέχεια ισορρόπησε τον αγώνα, έπαιξε άριστα τις αντεπιθέσεις, χτύπησε στα κατάλληλα σημεία και πήρε το ματς. Από την άλλη ο Ολυμπιακός όσο ολοκληρωτική κατοχή της μπάλας είχε σε ορισμένα σημεία του αγώνα, τόσο ολοκληρωτικά φλύαρος ήταν μόλις πλησίαζε έξω από τη μεγάλη περιοχή και έδειξε ότι έχει μεγάλο πρόβλημα στη δημιουργία φάσεων.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 43' με κοντινό πλασέ του Αθανασιάδη για να ισοφαρίσει 2 λεπτά αργότερα ο Φουστέρ με εκπληκτικό σουτ και το ημίχρονο βρήκε τις 2 ομάδες ισόπαλες.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Φερέιρα πέτυχε ένα απίστευτο γκολ με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή, σε μια αντεπίθεση του ΠΑΟΚ. Η συνέχεια ήταν μια επιθετική πρωτοβουλία του Ολυμπιακού, αλλά όπως και σε πολλά σημεία του αγώνα που έδειχνε κυρίαρχος, δεν έκανε ουσιαστικά κραυγαλέα φάση. Ο ΠΑΟΚ ήταν άριστα στημένος τακτικά και κάπως έτσι ο αγώνας κύλησε μέχρι τη λήξη.

Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι αν καταφέρει και φτάσει αλώβητος σε βαθμούς μέχρι τις μεταγραφές του Ιανουαρίου και κάνει μερικές προσθήκες παικτών, θα έχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθεί πρώτος στο τέλος του πρωταθλήματος.

Σε γενικές γραμμές πάντως στο ντέρμπι παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Αξιοσημείωτα του αγώνα είναι οι 2 γκολάρες από Φουστέρ και Φερέιρα που δεν μπορείς να διαλέξεις ποια είναι η καλύτερη. 

Γκολ: Φουστέρ 45' - Αθανασιάδης 43', Περέιρα 49'
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Αμπιντάλ,Αυλωνίτης, Μιλιβόγιεβιτς, Μανιάτης (61' Κασάμι), Αφελάι (61' Ντοσεβί) , Φουστέρ, Τσόρι, Μήτρογλου
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας (57 Παπαδόπουλος), Ρατ, Βίτορ, Τζιόλης, Κάτσε (80 Μάρτενς) , Σαλπιγγίδης, Κολάσα, Τσανδάρης, Περέιρα (90' Ποζατζίδης), Αθανασιάδης