Breaking News

Μια συγκλονιστική ιστορία: Ένας άστεγος της έδωσε 3 λίρες και αυτή του επέστρεψε 25.000! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Είναι μια απίστευτη και ανθρώπινη ιστορία ανάμεσα σε μια 22χρονη φοιτήτρια από το Πανεπιστήμιο του Central Lancashire στο Πρέστον -  και πρώην βασίλισσα ομορφιάς (Μις Πρέστον) - και έναν άστεγο...

Όπως διαβάζουμε στη Daily Mail, στις 4 Δεκεμβρίου το βράδυ η Dominique Harrison-Bentzen ήταν στο δρόμο όταν αντιλήφθηκε ότι δεν είχε χρήματα μαζί  της για να πάρει ταξί και να γυρίσει στο σπίτι της. Ξαφνικά την πλησίασε ο Robbie, ένας άστεγος και επέμενε να της δώσει τις 3 μοναδικές λίρες που είχε για να πάρει ταξί και να γυρίσει στο σπίτι με ασφάλεια. Η κοπέλα δεν δέχτηκε τα χρήματα αλλά δεν ξέχασε ποτέ τη χειρονομία του...

Την επόμενη ημέρα που συνειδητοποίησε τι έγινε άρχισε να τον ψάχνει. "Τριγύριζα τέσσερις νύχτες σε ολόκληρο το Πρέστον για να τον βρω και να τον ευχαριστήσω αλλά δεν τον έβρισκα πουθενά και είχα αρχίσει να χάνω τις ελπίδες μου. Ευτυχώς είχα μαζί μου και τη μαμά μου με το αυτοκίνητό της που με βοηθούσε." λέει η ίδια. Η κοπέλα ανέβασε το περιστατικό στο facebook και στο twitter και τελικά βρέθηκαν και άλλοι που τους είχε βοηθήσει ο Robbie. Σε κάποιους είχε επιστρέψει πορτοφόλια που τους είχαν πέσει στο δρόμο ενώ μερικοί ανέφεραν ότι τους έδωσε το κασκόλ του για να ζεσταθούν.

Τελικά τον ανακάλυψε στις 8 Δεκεμβρίου ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε μια εκστρατεία μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και καλούσε τον κόσμο να προσφέρουν 3 λίρες, το ποσό δηλαδή που της πρόσφερε ο Robbie. Η απήχηση ήταν τεράστια και έχουν ήδη συγκεντρωθεί σχεδόν 25.000 λίρες.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν το Robbie να βρει σπίτι και να ξεκινήσει μια νέα καλύτερη ζωή ενώ θα βοηθηθούν και άλλοι άστεγοι. Η Dominique μάλιστα κάλεσε τον κόσμο - κάτι που έκανε και η ίδια - να περάσει 24 ώρες με τους άστεγους ειδικά τώρα τις γιορτές, για να καταλάβουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.


Πηγή: Daily Mail