Breaking News

Ψυχρολουσία στο 88' στη Λεωφόρο - Η κλήρωση έβγαλε... Ολυμπιακός - ΑΕΚ! (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Παίζοντας από το 60' με 10 παίκτες λόγω μιας χαζής ενέργειας του Μέντες (δεύτερη κίτρινη) ο Παναθηναϊκός γνώρισε δίκαιη ήττα στη Λεωφόρο από την Ξάνθη με 0-1 στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου (πρώτος αγώνας 1-1) και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του θεσμού.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τους "πράσινους" να δυσκολεύονται να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Παρ' όλα αυτά μέχρι και το 88' το σκορ ήταν 0-0 και έδινε στον Παναθηναϊκό την πρόκριση. Η Ξάνθη που έψαχνε το πολυπόθητο γκολ-πρόκριση, κατάφερε να το πετύχει στο 88' με τον Βασιλακάκη.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης, Μπούρμπος, Ταυλαρίδης, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Δώνης (88' Τριανταφυλλόπουλος), Ζέκα, Πέτριτς (60' Λαγός), Καρέλης (46' Ατζαγκούν), Μπεργκ.
Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης (73' Φερνάντες), Λισγάρας, Γούτας, Γουάλας, Ομπόντο, Παπαστεργιανός (66' Βασιλακάκης), Σολτάνι (88' Κομεσίδης), Λουσέρο, Κλέιτον, Καπετάνος.

Ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού ήταν η συνέχεια στις εκπλήξεις που επιφυλάσσει η φετινή διοργάνωση του κυπέλλου. Οι ομάδες που συνεχίζουν πλέον στους "8" είναι: ΟΦΗ, Απόλλων Σμύρνης, Ηρακλής, Πανιώνιος, Χανιά, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και Skoda Ξάνθη. Μετά τη σημερινή κλήρωση που έβγαλε και ντέρμπι από τα παλιά (από τις 10 Μαρτίου 2013) τα ζευγάρια διαμορφώνονται ως εξής: Χανιά - Απόλλων Σμύρνης, ΟΦΗ - Ξάνθη, Ηρακλής - Πανιώνιος, Ολυμπιακός - ΑΕΚ.