Breaking News

Όταν η αγάπη ενώνει ακόμη και στο τέλος: Έφυγαν πιασμένοι χέρι - χέρι μετά από 67 χρόνια γάμου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ήταν μαζί για 67 χρόνια... μια ολόκληρη ζωή. Όταν η αγάπη δεν χωρίζει αλλά ενώνει ακόμη και στο τέλος...

Και οι 2 πέθαναν στις 11 Φεβρουαρίου με λίγες ώρες διαφορά και κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου.  Είναι η ιστορία του Floyd και της Violet Hartwig.

Είχαν παντρευτεί στις 16 Αυγούστου του 1947 και απέκτησαν την Carol, τον Keneth και την Donna που τους χάρισαν 4 εγγόνια και 10 δισέγγονα. 

"Εpωτεύτηκα το πιο γλυκό κορίτσι στον κόσμο" είχε εκμυστηρευτεί ο Floyd όταν υπηρετούσε στο Πολεμικό Ναυτικό ενώ σε γράμμα του της είχε γράψει "Να φροντίζεις τον εαυτό σου. Σ'αγαπώ και θα είσαι πάντα η αγάπη μου, το μέλι στη ζωή μου, η αγαπημένη γυναίκα μου".

Όταν έφυγε από το Ναυτικό εργάστηκε ως οδηγός σε μια εταιρία ενώ η Violet φρόντιζε το μικρό τους ράντσο στο Easton της κεντρικής Καλιφόρνια και έκανε τις δουλειές του σπιτιού.

Τα τελευταία χρόνια η υγεία τους δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ο Floyd είχε πρόβλημα με τα νεφρά του ενώ η σύζυγός του έπασχε από άνοια και είχε υποστεί εγκεφαλικά επεισόδια. Όταν η κατάσταση της υγείας τους επιδεινώθηκε πήγαν να μείνουν μαζί τους και τα παιδιά τους.

"Επιθυμούσαν να πεθάνουν μαζί αγκαλιασμένοι. Ήταν πάντα αφοσιωμένοι μεταξύ τους" λέει η κόρη τους Donna. Όταν τα παιδιά τους κατάλαβαν ότι πλησίαζε το τέλος, τους έβαλαν δίπλα δίπλα σε ένα κρεβάτι. Ο Floyd και η Violet πιάστηκαν από το χέρι. Ο Floyd έφυγε πρώτος. Πέντε ώρες μετά τον ακολούθησε και η αγαπημένη του σύντροφος...


Πηγή: Daily Mail