Breaking News

Η 50χρονη που έχει να γελάσει 40 χρόνια για να μην κάνει... ρυτίδες! (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η παρέα διασκεδάζει σε ένα εστιατόριο, υπάρχει καλό φαγητό, το ποτό ρέει και ακούγονται κατά διαστήματα τρανταχτά γέλια. Ωστόσο υπάρχει ένα άτομο στην παρέα που δεν γελάει καθόλου...

Πρόκειται για την 50χρονη  Tess Christian η οποία τα τελευταία 40 χρόνια δεν έχει χαμογελάσει καθόλου. Ο λόγος; Για να μην κάνει ρυτίδες!

Η Tess  δεν πάσχει από... έλλειψη χιούμορ αλλά η συνειδητή απόφαση που έχει πάρει εδώ και 40 χρόνια δεν την έχει αφήσει να χαμογελάσει ούτε την ημέρα που γεννήθηκε η κόρη της.

Η ίδια τονίζει χαρακτηριστικά: "Δεν έχω ρυτίδες επειδή έχω εκπαιδεύσει τον εαυτό μου να έχει τον έλεγχο των μυών του προσώπου μου. Πολλοί με ρωτάνε αν έχω κάνει μπότοξ αλλά η τεχνική μου είναι πιο φυσική από το μπότοξ και πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε ακριβή κρέμα ομορφιάς ή προσώπου". Και προσθέτει: "Μπορεί να μην χαμογελάω αλλά δεν είμαι δυστυχισμένη. Αγαπώ τη ζωή. Απλά δεν αισθάνομαι την ανάγκη να το δείξω χαμογελώντας."


Όπως αναφέρει η Daily Mail, αρκετοί είναι οι ειδικοί παγκοσμίως που συμφωνούν ότι κάτι τέτοιο μπορεί να μειώσει ή να καθυστερήσει τις ρυτίδες και κυρίως τις ρυτίδες έκφρασης. Ο δερματολόγος Dr Nick Lowe επισημαίνει: "Μπορεί να είναι μια αποτελεσματική τεχνική αντι-γήρανσης. Αναμφίβολα, υπάρχουν και αρκετοί ηθοποιοί που έχουν εκπαιδευτεί να ελέγχουν τις εκφράσεις του προσώπου τους για το σκοπό αυτό."