Breaking News

Οι μεγάλες νίκες σε ποδόσφαιρο και βόλεϋ συνοδεύτηκαν από τις γνωστές... καφpiλες (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δύο μεγάλες νίκες το Σαββατοκύριακο σε ποδόσφαιρο και βόλεϋ συνοδεύτηκαν από τις γνωστές καφpiλες των ελληνικών γηπέδων.

Και αυτό δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τους οπαδούς των συγκεκριμένων ομάδων καθώς το έργο το έχουμε ξαναδεί από τους οπαδούς όλων των ομάδων.

Στο Ηράκλειο ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη νίκη με 2-3 και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στον ψυχωμένο ΟΦΗ που έδινε αγώνα επιβίωσης. Ο Παναθηναϊκός παραμένει πλέον η μοναδική ομάδα που θα κυνηγήσει τον Ολυμπιακό για τον τίτλο καθώς ο ΠΑΟΚ διασύρθηκε στο Περιστέρι με 4-0 από τον Ατρόμητο και κατέρρευσε πλήρως. Στο ντέρμπι της Λεωφόρου θα αποδειχτεί αν θα έχουμε συνέχεια θρίλερ ή αν το πρωτάθλημα τελειώσει πρόωρα. Πέρα από τα υπόλοιπα που συνέβησαν στο "Γεντί Κουλέ", το αποκορύφωμα ήταν τη στιγμή που εισήλθε στη φυσούνα ο επιμελητής, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, ο οποίος δέχτηκε ένα κομμάτι τσιμέντο στο κεφάλι.

Γκολ: Μονιάκης 26', 44' Μπερεμπασβίλι 44' (πεν.) - Καρέλης 2' και 75', Πράνιτς 49'

Στο βόλεϋ, στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη και έσπασε το αήττητο των ερυθρολεύκων μετά από 15 σερί νίκες. Οι 2 ομάδες πλέον μοιράζονται την κορυφή με απόλυτη ισοβαθμία. Ο αγώνας διακόπηκε για 28 λεπτά από τις ρίψεις αντικειμένων ενώ για να συνεχιστεί χρειάστηκε να εκκενωθεί και τμήμα της πλάγιας κερκίδας.

Δείτε τα videos.