Breaking News

Μπρούσκο: Παρένθετη μητέρα η Δήμητρα στη Μελίνα - Άγρια κόντρα Μελίνας και Αντιγόνης

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στη ζωή του Αχιλλέα και της Μελίνας αλλά και των Ματθαίων γενικότερα στα μεθεπόμενα επεισόδια της σειράς...

Η Μελίνα και ο Αχιλλέας αποφασίζουν να αφήσουν πίσω τους την ιστορία με τη δίκη και να προχωρήσουν και πάλι σε εξωσωματική ώστε να αποκτήσουν παιδί.

Ο Αχιλλέας ωστόσο υποφέρει από κρίσεις πανικού ενώ η Μελίνα είναι αγχωμένη λόγω της πρώτης αποτυχημένης προσπάθειας.

Όλα αυτά επιβαρύνουν τη διαδικασία και η Μελίνα αποτυγχάνει και πάλι. Η συνέχεια τη βρίσκει να έχει καταρρεύσει ψυχολογικά ενώ ο Αχιλλέας προσπαθεί μάταια να της δώσει κουράγιο καθώς η ίδια πιστεύει ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να αποκτήσει ένα παιδί.

Η Δήμητρα βλέποντας τη Μελίνα να πονάει της κάνει πρόταση να γίνει παρένθετη μητέρα κάτι που εκπλήσσει ευχάριστα τη Μελίνα. Ο Αχιλλέας αρχικά είναι επιφυλακτικός αλλά μετά συνειδητοποιεί πόσο πολύ η Μελίνα θέλει ένα παιδί και δέχεται. Στη συνέχεια όμως κάνει πολλές φορές μπρος πίσω καθώς η λύση της παρένθετης μητέρας και μάλιστα της Δήμητρας τον κάνει να αμφιταλαντεύεται.

Όλοι τους όμως λογαριάζουν χωρίς τους "ξενοδόχους" που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο Νεκτάριος και ο Ματθαίος.

Ο Νεκτάριος εξοργίζεται και με τη γυναίκα του και με τον Αχιλλέα που τόλμησαν έστω και να σκεφτούν κάτι τέτοιο χωρίς πρώτα να το συζητήσουν μαζί του. Ο Νεκτάριος έχει σύμμαχο στην άποψή του και τον Ματθαίο ενώ ξεκαθαρίζει στον Αχιλλέα ότι πρέπει να ξεχάσει το ενδεχόμενο να γίνει παρένθετη μητέρα η Δήμητρα καθώς έχει στο μυαλό του και το διαζύγιο που θα της ζητήσει ώστε να ζήσει απερίσπαστος τον έpωτά του με την Αντιγόνη.

Όταν ενημερώνεται η Μελίνα για τις εξελίξεις τα βάζει με την Αντιγόνη και της ζητά να χωρίσει από τον Νεκτάριο και να επιστρέψει πίσω στο Παρίσι. Η Αντιγόνη αντιδρά πολύ δυναμικά. Ζητά από τους Ματθαίους να την προσλάβουν στην οικογενειακή επιχείρηση ως γραμματέα του Αχιλλέα αλλιώς θα αποκαλύψει στη Δήμητρα τη σχέση της με το Νεκτάριο. Όλα αυτά οδηγούν τη Μελίνα και την Αντιγόνη σε οριστική ρήξη και η φιλία τους αποτελεί παρελθόν...