Breaking News

Η Λεωφόρος του... τίτλου; Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο πιο ενδιαφέρον και ανατρεπτικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών ο Παναθηναϊκός κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1 στην 25η αγωνιστική και τον πλησίασε στους 3 βαθμούς.

Επεισόδια υπήρξαν από τους οπαδούς του "τριφυλλιού" - πριν να αρχίσει ο αγώνας - που συνοδεύτηκαν και με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο ενώ η λεκτική διαμάχη του Περέιρα με έναν οπαδό "φούντωσε" την κατάσταση. Οι "πράσινοι" πάντως κινδυνεύουν με βαριά τιμωρία για όλα όσα συνέβησαν πριν ξεκινήσει ο αγώνας και πολύ δύσκολα θα γλυτώσουν την τιμωρία της έδρας.

Αφού ηρέμησε η κατάσταση, ξεκίνησε ο αγώνας με ένα πρώτο ημίχρονο - σε αντίθεση με το δεύτερο - όπου δεν παίχτηκε ωραίο ποδόσφαιρο και με τις ευκαιρίες να σπανίζουν.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου απίστευτη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ έχασε για τον Ολυμπιακό ο Ντουρμάζ που εξελίχτηκε στη μοιραία φάση του αγώνα καθώς στη συνέχεια στο 48' ο Μασουακού σημείωσε αυτογκόλ και έγινε έτσι το 1-0. Ο Παναθηναϊκός πίεζε να πετύχει και ένα δεύτερο γκολ αλλά στο 70' ο Μήτρογλου με κεφαλιά βρήκε το πάνω μέρος του δοκαριού. Λίγο αργότερα στο 78' ο Πέτριτς έκανε το 2-0. Στις καθυστερήσεις ο Ντομίνγκες μείωσε στο τελικό 2-1, γκολ όμως που ίσως αποδειχτεί χρυσάφι σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Παναθηναϊκός : Στιλ, Τριανταφυλλόπουλος, Σίντεφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Λαγός (75' Μέντες), Πράνιτς, Ζέκα, Καρέλης (61' Ατζαγκούν), Πέτριτς , Μπεργκ
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ομάρ, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Μανιάτης, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί (75' Ντομίνγκεζ) Ντουρμάζ (85' Αφελάι), Φορτούνης (65 Χάρα), Μήτρογλου

Δείτε τα videos.