Breaking News

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός έβγαλε νικητή τον... Παναθηναϊκό! (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένα πολύ κακό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα.

Ίσως ήταν το χειρότερο ντέρμπι ανάμεσα στις 2 ομάδες τα τελευταία χρόνια καθώς και οι 2 κατέβηκαν επιφυλακτικές προσπαθώντας να βάλουν ένα γκολ στην αντεπίθεση για να κλέψουν το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός σίγουρα πάντως πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δεδομένου ότι έπαιζε και εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ να δείχνει ότι η εικόνα του στον πρώτο γύρο αποτελεί παρελθόν κι ότι αν δεν κάνει κάτι γρήγορα για να συνέλθει θα έχει πολύ δύσκολη συνέχεια τη φετινή σεζόν.

Μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από την Τούμπα πριν την έναρξη του αγώνα ενώ έπεσαν μπόλικα χημικά και η ατμόσφαιρα ήταν για αρκετή ώρα αποπνικτική.

Αίσθηση προκάλεσε ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτσς που μετά τη βράβευσή του από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήγε στο κέντρο του γηπέδου και χτύπησε το τύμπανο δίνοντας σύνθημα σε ολόκληρο το γήπεδο.

Κερδισμένος της αγωνιστικής ήταν ο Παναθηναϊκός που κερδίζοντας τον Παναιτωλικό με 1-0 με γκολ του Πέτριτς στο 67', εκμεταλλεύτηκε το ισόπαλο ντέρμπι των πρωτοπόρων και πέρασε στη 2η θέση πλησιάζοντας τον Ολυμπιακό στους 6 βαθμούς ενώ άφησε πίσω του 2 βαθμούς τον ΠΑΟΚ. Δείτε τα videos.