Breaking News

Πέθανε αφού πραγματοποίησε την τελευταία του επιθυμία... να πάει με την κοπέλα του στο σχολικό χορό (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχει συγκλονίσει τη Σκωτία η ιστορία του 15χρονου Jak ο οποίος πέθανε 2 μέρες μετά την πραγματοποίηση της τελευταίας του επιθυμίας που ήταν να πάει με τη 14χρονη φίλη του στο χορό του σχολείου του.

Όπως αναφέρει με εκτενέστατο άρθρο η Daily Mail, ο Jak Trueman και η Hannah Boyd ήταν 2 χρόνια μαζί. Πριν 6 μήνες περίπου, τον Αύγουστο του 2014, έγινε διάγνωση ότι ο Jack έπασχε από λέμφωμα T-Cell και ο καρκίνος στη συνέχεια έκανε μετάσταση σε πολλά ζωτικά σημεία του σώματός του. Τον τελευταίο καιρό ήξερε ότι η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη.

Ο Jak πήγε μαζί με την φίλη του Hannah στο σχολικό χορό ο οποίος πραγματοποιήθηκε στο Λίβινγκστον νωρίτερα από ότι ήταν κανονισμένο για να προλάβει να παραστεί. Βρήκε την ψυχική δύναμη και μπήκε στην στην αίθουσα με τη φίλη του ενώ οι συμμαθητές του άρχισαν να τον χειροκροτούν δακρυσμένοι. Έμεινε μόνο 10 λεπτά γιατί στη συνέχεια αισθάνθηκε αδιαθεσία. Μετά την εκδήλωση, έγραψε ένα μήνυμα λέγοντας: "Σας ευχαριστώ όλους που το οργανώσατε και ήρθατε γνωρίζοντας όσα μου συμβαίνουν. Αυτό με κάνει και χαμογελάω."

Ο 15χρονος 2 ημέρες μετά το χορό κατέληξε. Η φίλη του δημοσίευσε τέσσερις καρδιές στη σελίδα της στο facebook ενώ η μητέρα του έγραψε στη σελίδα του γιου της στο facebook: "Είμαι συντετριμμένη και πληγωμένη. Ο Θεός να ευλογεί το όμορφο αγόρι μου που πήγε στον ουρανό.

Ο Jack τις τελευταίες ημέρες της ζωής του τις αφιέρωσε στο να μαζέψει μετρητά για ανθρώπους που πάσχουν από λευχαιμία και λέμφωμα μέσα από την ιστοσελίδα www.justgiving.com/AM-Barr η οποία συνεχίζει να λειτουργεί και ήδη έχουν συγκεντρωθεί περισσότερα από 45.000 δολάρια. Η μητέρα του ελπίζει να συγκεντρωθούν αρκετά χρήματα ώστε να δημιουργηθεί ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θα υποστηρίζει τους νέους που μάχονται με τον καρκίνο...