Breaking News

Διαψεύδει ο Άγγελος Αναστασιάδης το... γεμάτο «καρφιά» αντίο στους πάικτες

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αντίο με πολλά υπονοούμενα από τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τελευταία του ομιλία προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ, καθώς είναι γνωστό από το πρωί της Δευτέρας ότι απολύθηκε και τη θέση του θα πάρει μέχρι το τέλος της σεζόν ο Γιώργος Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και στα Μέσα, ο πρώην πλέον τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά, φέρεται να είπε στους παίκτες "Πίστευα ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, δυστυχώς, όμως δεν τα καταφέραμε. Θα είμαι δίπλα σας και θα προσεύχομαι για σας. Μπορείτε να βγείτε πρώτοι στα πλέι οφ και εύχομαι να τα καταφέρετε" ενώ πρόσθεσε με νόημα για το Γεωργιάδη "Κάθε χρόνο έτσι συμβαίνει και τελικά αναλαμβάνει συνέχεια ο ίδιος άνθρωπος". Όταν μάλιστα έγινε συζήτηση με τους παίκτες για αποχαιρετιστήριο τραπέζι, η ατάκα του ήταν όλα τα λεφτά: "Αποφασίστε εσείς. Άλλωστε εγώ έκανα κουμάντο μέχρι τον Ολυμπιακό, μετά κάνατε εσείς".

Ο ίδιος πάντως διαψεύδει τα παραπάνω μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του που ανέβηκε και στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ και η οποία αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου όλο αυτό το διάστημα. Τους φροντιστές, τους υπαλλήλους του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους φυσικοθεραπευτές, τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού τιμ και φυσικά τον κόσμο της ομάδας. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Γιώργο Γεωργιάδη και ο ΠΑΟΚ από εδώ και στο εξής να έχει μόνο νίκες. Πιστεύω πως μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας κι εγώ μέσα από την καρδιά μου θα είναι ο πρώτος που θα χαρώ. Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω θερμά τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία τους. Πρέπει να τονίσω πως οι παίκτες έχουν τη μικρότερη ευθύνη για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να διευκρινίσω πως ουδέποτε άφησα αιχμές για το ρόλο και τη συμπεριφορά τους. Οι διάλογοι που δημοσιεύτηκαν για το ποιος κάνει κουμάντο δεν αφορούσαν την ομάδα, όπως ψευδώς παρουσιάστηκε, αλλά την οργάνωση ενός ομαδικού τραπεζιού και τίποτα παραπάνω. Τέλος, θέλω να ευχαριστώ τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, κ. Ιβάν Σαββίδη τα μέλη της οικογένειάς τους και τους συγγενείς του. Θα προσεύχομαι να τους έχει ο Θεός καλά".