Breaking News

Η πιο θλιβερή φωτογραφία: 4χpονο παιδάκι στη Συρία περνά την κάμερα για όπλο και σηκώνει τα χέρια ψηλά

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία ενός 4χpονου παιδιού από τη Συρία που σηκώνει τα χέρια ψηλά γιατί μπερδεύει τη φωτογραφική κάμερα με όπλο...

Η φωτογραφία ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα αυτή την εβδομάδα από δημοσιογράφο. Τραβήχτηκε από τον Τούρκο φωτορεπόρτερ Osman Sagirli και αρχικά τα τουρκικά ΜΜΕ αναγνώρισαν το παιδί ως αγόρι, τον Adi Hudea.

Ωστόσο το θέμα ερευνήθηκε περισσότερο τόσο από τα τουρκικά Μέσα όσο και από το BBC  και τελικά ανακαλύφτηκε ότι το παιδάκι στη φωτογραφία είναι κορίτσι, η Adi Hudea και η φωτογραφία καταγράφηκε σε στρατόπεδο προσφύγων στη Συρία.

Η φωτογραφία έχει χιλιάδες κοινοποιήσεις και τα περισσότερα σχόλια μιλάνε για αποτυχία της ανθρωπότητας. Κάποιος έγραψε "Είναι πραγματικά λυπηρό να το βλέπεις αυτό. Έχουμε κάνει τον πλανήτη ένα απαίσιο μέρος" ενώ ένας άλλος σημείωσε "Έχουμε αποτύχει. Ντροπή μας".

Σύμφωνα με τη Daiy Mail, ο εμφύλιος πόλεμος στη Συρία έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα τη ζωή σε περισσότερους από 220.000 ανθρώπους και ανάμεσά τους 10.000 παιδιά...