Breaking News

Ο αγαπημένος ηθοποιός από τα «Εγκλήματα» αναστατώνει το «Κάτω Παρτάλι» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο αγαπημένος ηθοποιός θα εισβάλει στη σειρά και θα κάνει άνω κάτω για 2 επεισόδια το "Κάτω Παρτάλι", υποδυόμενος τον άγνωστο πατέρα του Μανόλη. Πρόκειται για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, που στη σειρά θα εμφανιστεί ως "Προκόπης" σύμφωνα με τις δηλώσεις του στο Τηλεκοντρόλ.

Ο Μανόλης θα τον γνωρίσει σε ένα ιδιαίτερο κλαμπ όπου ως drαg queen θα ερμηνεύει το "Copacabana" του Πασχάλη. Ο Μανόλης ενθουσιάζεται και βλέπει τον κόσμο με άλλη ματιά. Αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι αυτός το πιο εξτρίμ του κόσμου, υπάρχουν κι άλλα εξτρίμ. 

Από την πλευρά του ο Προκόπης ενθουσιάζεται γιατί του προκύπτει ένας έpωτας. Το Κάτω Παρτάλι είναι ένα χωριό που γεννάει τον έpωτα και τον... εκτρέφει.

Όλοι τα χάνουν με την κατάσταση. Αλλά στο επόμενο επεισόδιο το όνειρο τελειώνει και καθώς γίνεται η αποκάλυψη έρχεται το δράμα. Εκεί ο Προκόπης γίνεται drama queen και τραγουδάει ένα δραματικό τραγούδι. Ο Προκόπης δεν έχει πρόβλημα με τη δουλειά του. Ο Μανόλης όμως έχει πρόβλημα. Στη Νεκταρία δε λέει την αλήθεια και τα κουκουλώνει...