Breaking News

Ο πρωταγωνιστής του κοινωνικού πειράματος στην Αθήνα: «Ο Έλληνας έχει μεγάλη καρδιά»

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αίσθηση είχε προκαλέσει το κοινωνικό πείραμα που είχε πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου από την ActionAid σε 2 στάσεις λεωφορείου (Συγγρού Φιξ), με θέμα το pατσισμό.

Δύο ηθοποιοί, ο ένας από το Μπαγκλαντές κι ο άλλος από την Ελλάδα, προσποιήθηκαν μια σκηνή φραστικής ρατσιστικήs επίθεσης. Κάποιοι αδιαφόρησαν, κάποιοι άλλοι επικρότησαν αλλά η μεγάλη πλειοψηφία αντέδρασε και υποστήριξε τον αλλοδαπό. Δείτε το video ΕΔΩ

Ο αλλοδαπός που πήρε μέρος στο κοινωνικό πείραμα είναι ο 27χρονος μετανάστης Σοχέλ από το Μπανγκλαντές ο οποίος μετρά ήδη 12 χρόνια στην Ελλάδα.

Ο Σοχέλ μίλησε στο "Έθνος της Κυριακής" και μεταξύ άλλων είπε: "Αγαπώ πολύ την Ελλάδα και τον Έλληνα και νιώθω πως και οι Έλληνες με αγαπάνε. Είναι μια καλή χώρα με ωραίο κόσμο, είναι πια πατρίδα για μένα. Θέλω να μείνω εδώ, μου αρέσει. Ο Έλληνας έχει μεγάλη καρδιά. Μπορούσα να φύγω για Ιταλία, Γερμανία, αλλά έμεινα επειδή αγαπώ αυτή τη χώρα. Ο Έλληνας, η Ελληνίδα είναι καλοί, εγκάρδιοι άνθρωποι, σε αγαπάνε. Οι ρατσιστές είναι μειοψηφία."