Breaking News

Πρώην σύντροφος του συγκυβερνήτη Andreas Lubitz: «Τη νύχτα ξυπνούσε και φώναζε... πέφτουμε» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αίσθηση προκαλεί η συνέντευξη στη ""Bild" της πρώην συντρόφου του συγκυβερνήτη Andreas Lubitz, που οδήγησε στη συντριβή το Aibus 320, προκαλώντας το θάνατο 149 ανθρώπων.

Η 26χρονη αεροσυνοδός που είχε 5 μήνες σχέση με τον 28χρονο και είχε πετάξει πολλές φορές μαζί του, θυμήθηκε ότι ο πιλότος της είχε πει ότι κάποια μέρα θα έκανε κάτι που θα άλλαζε όλο το σύστημα κι ότι όλος ο κόσμος θα μάθαινε το όνομα του και δε θα τον ξεχνούσε ποτέ.

Η ίδια δήλωσε αφάνταστα σοκαρισμένη και είπε πως γνώριζε για τα προβλήματα υγείας που είχε. Η δική της εκδοχή για τη συντριβή του αεροπλάνου είναι ότι το έκανε γιατί λόγω των προβλημάτων υγείας του, το μεγάλο του όνειρο να δουλέψει ως κυβερνήτης και ως πιλότος σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων, ήταν πρακτικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί.

Η κοπέλα επίσης αποκάλυψε ότι ο λόγος που τον χώρισε ήταν γιατί το πρόβλημα με την υγεία του γινόταν ολοένα και πιο έντονο. "Στις συζητήσεις έχανε τον έλεγχο και μου φώναζε. Τη νύχτα ξυπνούσε και φώναζε "πέφτουμε" γιατί έβλεπε εφιάλτες" τόνισε η 26χρονη. Δείτε το ρεπορτάζ του Ant1.