Breaking News

Συνετρίβη στο Λος Άντζελες το αεροπλάνο του Χάρισον Φορντ (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Με τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται ο ηθοποιός Χάρισον Φορντ όταν το μικρό αεροσκάφος στο οποίο ήταν ο ίδιος πιλότος συνετρίβη σε γήπεδο γκολφ του Λος Άντζελες λίγο πριν τις 14:30  την Πέμπτη (λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα προς Παρασκευή ώρα Ελλάδας)...

Όπως δημοσιεύει η Daily Mail, το ατύχημα συνέβη λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το τοπικό αεροδρόμιο της Σάντα Μόνικα. Ο 72χρονος ηθοποιός κάλεσε τον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας λέγοντας ότι ο κινητήρας του παρουσίασε πρόβλημα. Οι ελεγκτές του έδωσαν την άδεια να επιστρέψει αλλά το διθέσιο αεροπλάνο του δεν ήταν σε θέση να πραγματοποιήσει την απόσταση και έπεσε σε γήπεδο του γκολφ. Το γήπεδο γκολφ βρίσκεται μόλις ένα τετράγωνο μακριά από το αεροδρόμιο της Santa Monica, περίπου 1,5 χλμ.

Αρχικά αναφέρθηκε ότι ο ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση με σοβαρούς τραυματισμούς στο κεφάλι, αιμορραγία και ενδεχόμενα κατάγματα αλλά η νεότερη ενημέρωση κάνει λόγο ότι η κατάστασή του είναι σοβαρή μεν αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Ο Patrick Butler από την πυροσβεστική του Λος Άντζελες τόνισε ότι είναι πολύ τυχερός που είναι ζωντανός γιατί συνήθως ανάλογα δυστυχήματα είναι θανατηφόρα ενώ πρόσθεσε ότι επέλεξε ο ίδιος να πέσει στο γήπεδο του γκολφ για να αποφύγει τα κοντινά σπίτια της περιοχής και να μην χτυπήσει ανθρώπους.

Ο γιος του, Μπεν Φορντ, έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα: "Είναι τραυματισμένος στο νοσοκομείο ο μπαμπάς αλλά είναι εντάξει. Είναι ο δυνατός άντρας που ξέρετε όλοι. Σας ευχαριστώ όλους για τις σκέψεις σας και τη θετική σας ενέργεια."