Breaking News

«The Voice 2 - Blind Audition 5»: Οι διαγωνιζόμενοι που ξεχώρισαν (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέμπτο επεισόδιο "Blind Audition" του "The Voice" με κάποιους διαγωνιζόμενους και πάλι να ξεχωρίζουν αν και η αλήθεια είναι οτι δεν υπάρχουν οι πολλές επιλογές των πρώτων επεισοδίων.

Ο 27χρονος Γιώργος Δημητρόπουλος ερμήνευσε το "Κι έμεινα εδώ" του Μπάμπη Στόκα κι έκανε και του 4 Coach να γυρίσουν. "Είσαι ο πιο ωραίος rebel τραγουδιστής που έχει περάσει από το Voice!" είπε ο Αντώνης ενώ ο Μιχάλης του είπε "Έλα να μπλέξουμε τα μούσια μας και τα μαλλιά μας, σε γουστάρω πολύ, έχεις τρομερή φωνή". Ο Γιώργος επέλεξε την ομάδα του Μιχάλη.


Ο 26χρονος Μάκης Δράκος ερμήνευσε το "Sorry seems to be the hardest word" του Elton John ενθουσιάζοντας και τους 4 Coach. Αυτός όμως που κατάφερε να πείσει τον Μάκη ήταν ο Αντώνης που τον πήρε στην ομάδα του.


Η γλυκιά 20χρονη Κατερίνα Ευγενικού ερμήνευσε το "Τι σου κανα και πίνεις" της Πόλυ Πάνου που ερμήνευσε μοναδικά και η Μελίνα Ασλανίδου. Εκτός από τον Αντώνη, οι υπόλοιποι 3 γύρισαν τις καρέκλες, παρά το γεγονός ότι πίστευαν πως με το τραγούδι που είπε, σκόπευε να πάει με τη Μελίνα. Τελικά οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν καθώς η Κατερίνα επέλεξε την ομάδα της Μελίνας.


"Μη φύγεις τώρα" τραγούδησε ο 32χρονος Αντώνης Σιγανός και εκτυλίχθηκαν μοναδικές στιγμές με τους Coach να πατάνε ο ένας το κουμπί του άλλου. Ο Αντώνης τελικά επέλεξε τον συνονόματό του Αντώνη και μπήκε στην ομάδα του.