Breaking News

Αφέθηκε ελεύθερη η 22χρονη: «Δεν ήθελα να τις σκοτώσω...» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Φανερά καταβεβλημένη και φοβισμένη μίλησε στις κάμερες η 22χρονη μαθήτρια που μαχαίρωσε χθες στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ Ρέντη, 3 συμμαθήτριές της, την ώρα του μαθήματος.

"Δεν είμαι σε θέση να μιλήσω τώρα. Θα το κάνω όταν θα είμαι καλύτερα είπε" και στη συνέχεια πήρε το λόγο η δικηγόρος της που δήλωσε ότι η μαθήτρια είχε σκοπό απλά να τις τρομάξει για να σταματήσουν να την πειράζουν και όχι να τις σκοτώσει.

Επισήμανε ότι η 22χρονη ζούσε έναν Γολγοθά στη σχολή από τα πειράγματα και οδηγήθηκε σ'αυτήν την πράξη γιατί αισθανόταν ότι κανείς δεν αντιλαμβανόταν τι περνούσε. Τόνισε επίσης ότι είχε γνωστοποιήσει το θέμα της πολλές φορές στο διευθυντή και στους καθηγητές της σχολής αλλά κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το πρόβλημά της.

Στη συνέχεια η δικηγόρος της δήλωσε ότι η 22χρονη αφέθηκε ελεύθερη και θα εμφανιστεί σε ρητή δικάσιμο στις 8 Ιουνίου στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιώς ενώ θα παραπεμφθεί σε ψυχίατρο για να επιβεβαιωθεί η κλονισμένη ψυχική της κατάσταση. Δείτε τα videos από την εκπομπή "Μία".