Breaking News

Ευθεία επίθεση Σφακιανάκη σε Ρέμο, Παντελίδη και Μελίνα Μερκούρη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ευθεία επίθεση έκανε ο Νότης Σφακιανάκης, όπως δείχνει το video που προβλήθηκε στο "Πρωινό", από την πίστα του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, τόσο στον Αντώνη Ρέμο όσο και στον Παντελή Παντελίδη ενώ αναφέρεται με βαρείς χαρακτηρισμούς στη Μελίνα Μερκούρη.

"Υπάρχει και τραγουδιστής ο οποίος έχει κάνει και κομμάτι της πλάκας. Δεν είμαστε ίσα και όμοια. Όλους αυτούς που σαλιαρίζουν ή γλύφουν και μετά σε μαχαιρώνουν από πίσω να μην τους κάνουμε παρέα και να μην τους επιτρέπουμε να μας πλησιάσουν. Γι'αυτό το λόγο συμπεριφέρθηκα έτσι τις προάλλες, απλά χαιρέτησα τον Αντώνη Ρέμο και αρκετό ήταν. Δεν καβαλάνε απλά καλάμι αλλά καβαλάνε μια μπαμπού κατασκευή και τη βάζουν ανάμεσα στα σκ@λια τους και παίρνουν φόρα και μας γ@@@ε όλους. Θα πρέπει κάποια στιγμή να τους σταματήσουμε, να μην το επιτρέπουμε να συμβαίνει αυτό" είπε  και πρόσθεσε "Στο σπίτι το δικό μας άνθη, στο σπίτι των άλλων ας πετάνε και καρέκλες κι ότι γουστάρουν, ε... λοιπόν έχουμε κάποια διαφορά".

Για να καταλήξει: "Πήγα στον Παρθενώνα και ήθελα να φουντάρω. Από το 1992 τα κοπρόσκυλα που διαφεντεύουν τις τύχες μας, Μελίνα Μερκούρη και τα ρέστα, η θεά του κ@λου, έχουν μέσα στο μνημείο το δικό μας, γερανούς σκουριασμένους και παραπήγματα οι ξεδιάντροποι, μιλάμε τώρα για ελεεινή φυλή που μας κυβερνάει από το 1973 και μετά". Δείτε το video.