Breaking News

Νταμπλούχος ο Ολυμπιακός - Απίστευτο γκολ o Ντομίνγκες (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πρόσθεσε το 28ο κύπελλο και το 17ο νταμπλ στην ιστορία του ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 3-1 επί της Ξάνθης στον τελικό κυπέλλου του ΟΑΚΑ.

Ο τελικός ξεκίνησε με την Ξάνθη να ελέγχει μετά το 10ο λεπτό το παιχνίδι, να κάνει ευκαιρίες και να μην αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ενώ ο Ολυμπιακός έδειχνε να μην μπορεί να βρει ρυθμό. Το γκολ του Χάρα στο 45' κόντρα στη ροή του αγώνα άλλαξε την κατάσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ξάνθη ήταν υποχρεωμένη να πιέσει για να φτάσει στην ισοφάριση αλλά αυτό της δημιούργησε κενά στην άμυνα που τα εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακός. Στο 62' ο Τσόρι Ντομίνγκεζ με μια γκολάρα σημείωσε το 2-0 και κάπου εκεί ο τελικός τελείωσε. Το 3-0 ήρθε από το Φουρτούνη στο 80' και το μόνο που κατάφερε να κάνει η Ξάνθη ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Καπετάνο στο  87'.

Ολυμπιακός: Ρομπέτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας (84 Κασάμι), Μαζουακού, Εντιγκά, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί, Φουστέρ (65΄Φορτούνης), Ντομίνγκες (78 Μήτρογλου), Χάρα.
Ξάνθη: Κυριακίδης, Μπέρτος (77' Μπαξεβανίδης), Καρυπίδης, Γούτας, Γουάλας, Παπαστεργιανός  (65' Καπετάνος), Ομποντό (77 Βάλτερ), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Λουσέρο, Σολτάνι.

Δείτε το μαγικό γκολ του Τσόρι.