Breaking News

Σταρόβας για Ρουβά και «Άξιον Εστί»: «Μπορεί να θέλει να το πει κι ο Τριαντάφυλλος...» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την άποψη του κατέθεσε στα "Καρντάσιανς" ο Δημήτρης Σταρόβας για την επιλογή του Σάκη Ρουβά να τραγουδήσει το "Άξιον Εστί" στην επετειακή συναυλία με αφορμή τα 90α γενέθλια του Μίκη Θεοδωράκη.

"Καταρχήν με ενδιαφέρει το κίνητρο του Ρουβά. Γιατί το κάνει αυτό; Θα ήθελα να δώσει μια εξήγηση κι επίσης αν υπάρχει όριο σε αυτό το πράγμα. Αυτές οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν παντού εφαρμογή. Μπορεί να θέλει να το πει κι ο Τριαντάφυλλος, θα τον εμποδίσουμε;" είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε στο τέλος: "Εγώ δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνει πάντως. Δεν πιστεύω ότι είναι από εσωτερική ανησυχία. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει στην καριέρα του καλό. Ούτε οι πιτσιρικάδες θα πάνε με το μέρος του και θα αναδειχθεί το "Άξιον Εστί". Γιατί δεν το διδάσκουμε στα σχολεία ας πούμε. Και τι θα πεις αν θέλει να το πει κι ο Τριαντάφυλλος, ο Γιάννιας, ο οποιοσδήποτε. Χωρίς να μειώνω κανέναν".

Στην εκπομπή μίλησε με σύνδεση και ο Γιώργος Μητσικώστας ενώ ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Λιάνης. Και οι δύο είχαν διαφορετική άποψη από τον Σταρόβα. Προβλήθηκε επίσης και η μοναδική φάρσα του Μητσικώστα στο Ρουβά. Δείτε το video.