Breaking News

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου - Επεισόδια 1 - 2 - 3 - 4 - 5

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 15/6/15: Η οικογένεια Γιορουκχάν είναι συγκεντρωμένη γύρω από ένα εύθυμο γιορτινό τραπέζι μέχρι που ένα σχόλιο της Κιγιμέτ ότι ο γιος της, ο Καχραμάν, δεν έχει κάνει ακόμη παιδί στεναχωρεί τη Ντεφνέ.

Τρίτη 16/6/15: Η Ντεφνέ προσπαθεί να πείσει τον Καχραμάν για το θέμα του παιδιού. Παράλληλα η Ελίφ το σκάει με την αδερφή της αλλά μόλις φτάνουν στην Κωνσταντινούπολη η μητέρα της συλλαμβάνεται για το φόνο του άντρα της. Στο μεταξύ η Κιγιμέτ αποφασίζει για λογαριασμό του Καχραμάν, εν αγνοία του και παίρνει το μέλλον του στα χέρια της.

Τετάρτη 17/6/15: Ο Καχραμάν δεν γνωρίζει ολόκληρη την αλήθεια και εξομολογείται στη μητέρα του, τους φόβους του για την Ελίφ ενώ εκείνη του δίνει διαβεβαιώσεις πως είναι όλα υπό έλεγχο.

Πέμπτη 18/6/15: Ενώ η Ντεφνέ περιμένει τα ευχάριστα νέα  κι όλα φαίνεται να πηγαίνουν κατ'ευχήν, εμφανίζεται ο Μακσούτ και απαγάγει την Ελίφ.

Παρασκευή 19/6/15: Στιγμές γεμάτες από αγωνία περνούν η Ντεφνέ και η Κιγιμέτ τη στιγμή που ο Καχραμάν βρίσκεται σε κίνδυνο. Στο μεταξύ η Ελίφ βιώνει τον τρόμο στα χέρια του Μακσούτ

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ