Breaking News

Κόντρα σε όλα 1-0 ο ΠΑΟΚ τη Σπάρτακ Τρνάβα - Διέλυσε την ΑΪΚ ο Ατρόμητος (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Κόντρα στο γεγονός ότι έπαιζε με 10 παίκτες από το 2' λόγω αποβολής του Βίτορ και κόντρα στις περίεργες αποφάσεις της διαιτησίας, ο Δικέφαλος του Βορρά με γκολ του "φευγάτου" Λούκας στο 82' πήρε πολύτιμη νίκη απέναντι στην Σπάρτακ Τρνάβα.

Αν ο Βίτορ δεν έκανε το τραγικό λάθος που τον οδήγησε στην αποβολή του στο 2ο λεπτό, ίσως ο ΠΑΟΚ να είχε καθαρίσει την υπόθεση πρόκριση από τον 1ο αγώνα. Όπως εξελίχτηκε όμως ο αγώνας, το 1-0 είναι υπερπολύτιμο και του δίνει μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης στον επαναληπτικό.

Ο ΠΑΟΚ αν και έπαιζε με 10 παίκτες έδειχνε να είναι καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Ωστόσο δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Ο διαιτητής δεν είδε το χέρι του Τοθ μέσα στην περιοχή στο 8', ενώ Λούκας και Μακ κόπηκαν με λανθασμένα οφσάιντ.

Μεγάλη η προσφορά για ακόμη ένα ευρωπαϊκό ματς του Λούκας, που καθάρισε για τον ΠΑΟΚ τη στιγμή μάλιστα που οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότατα να ήταν το τελευταίο του ματς με τους "ασπρόμαυρους".

Παρά τον καύσωνα, στην Τούμπα βρέθηκαν περισσότεροι από 15.000 θεατές που "έσπρωξαν" την ομάδα στη νίκη.

ΠΑΟΚ: Όλσεν, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Τζιόλης (73' Σαββίδης), Κάτσε, Πέλκας, Λούκας, Μακ (78' Μυστακίδης), Κουλούρης (5' Σκόνδρας)
Σπάρτακ: Κάμεναρ, Γιάνετσκα, Τοθ, Γκρέσακ, Μίκοβιτς (20' λ.τρ. Στάινχουμπελ), Κασάδο, Νίκολιτς, Σάμπο, Χαλίλοβιτς (86' Μπάεζ), Βόιτους (74' Άρμπα), Μίκινιτς


Στον άλλο αγώνα ο Ατρόμητος διέλυσε με 1-3 την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη και βρίσκεται ουσιαστικά με το ένα πόδι στα πλέι οφ του Europa League.

Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα στη Σουηδία είναι σε εξέλιξη και η ΑΪΚ βρίσκεται σε πλήρη αγωνιστική δράση, ο Ατρόμητος έπαιξε πειθαρχημένα και έχοντας σε μεγάλη ημέρα το Μαρσελίνιο πήρε μια μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί ίσως με πρόκριση

Γκολ: Γκοϊτόμ 70' (πεν) -  Ναπολεόνι 3', Μαρσελίνιο 15', Ούμπιντες 80' (πεν)
ΑΪΚ: Κάλγκρεν, Γιόχανσον, Περέιρα, Σάντμπεργκ, Πάβεϊ, Ισιζάκι, Ετούχου, Μπλόμπεργκ (57' Ελίασον), Οφόρι, Μπανγκουρά, Μπρούσταντ (57' Γκοϊτόμ)
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κιβρακίδης, Πίτου Γκαρσία (74' Εμπόου), Γοδόι, Ουσέρο, Μαρσελίνιο (85' Μπρίτο) , Ουμπίντες, Ναπολεόνι (90+2' Μπάλλας).