Breaking News

Πέντε εκατομμύρια ευρώ ξόδεψε στην Ηλεία ο Βασιλιάς του Μαρόκου (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην Ηλεία βρέθηκε για διακοπές ο Βασιλιάς του Μαρόκου Μοχάμεντ ΣΤ' μαζί με τη σύζυγό του πριγκίπισσα Λάλα Σάλμα.

Όπως δημοσιεύει το ilialive.gr, οι φήμες αναφέρουν ότι ο Βασιλιάς μαζί με την Πριγκίπισσα, τα δύο τους παιδιά και τα περίπου 200 άτομα (!) που τους συνόδευσαν διέθεσαν περί τα πέντε εκατομμύρια ευρώ για τις διακοπές τους. 

Ανάμεσά στα 200 άτομα βρισκόταν ο Αντιβασιλέας καθώς και ο Πρέσβης του Μαρόκου στην Ελλάδα, μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και αρκετοί φίλοι τους. 

Ο βασιλιάς του Μαρόκου έφτασε στην Ηλεία αεροπορικώς, μέσω Αράξου, την περασμένη Τετάρτη και έμεινε μία εβδομάδα. Η βασιλική αποστολή διέμενε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Grecotel Olympia Riviera Resort. Για την ασφάλεια τους φρόντιζαν κάθε στιγμή 70 άνδρες και γυναίκες της Βασιλικής φρουράς, καθώς και 50 Έλληνες και Ελληνίδες αστυνομικοί από την Ηλεία και την Αχαΐα. Τον Βασιλιά ακολούθησαν οι πιστοί του υπηρέτες, οι μπάτλερ, οι γυμναστές, οι μάγειροι και λοιπό προσωπικό.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες έφτασαν στην Ηλεία, αεροπορικώς εφτά φορτία με πράγματα, από θρόνους, κόκκινα χαλιά, σκηνές, μάρμαρα, προσωπογραφίες του Βασιλιά, έως τρόφιμα, ποτά και χιλιάδες άλλα αντικείμενα.

Η Πριγκίπισσα κάθε μεσημέρι έως αργά το απόγευμα απολάμβανε το μπάνιο της στην θάλασσα έχοντας δίπλα της πολυπληθή φρουρά για να μην πλησιάσει ή φωτογραφίσει κανείς την ίδια ή την οικογένειά της. 

Πηγές αναφέρουν ότι η φρουρά της Βασιλικής Οικογένειας αναγκάστηκε να σβήσει φωτογραφίες από κινητά και φωτογραφικές μηχανές, όσων επέμειναν να απαθανατίσουν το Βασιλιά ή την οικογένειά του.