Breaking News

Απίστευτο ατύχημα σε σκάφος: Δελφίνι έσπασε τα πόδια μιας γυναίκας (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η ειδυλλιακή βαρκάδα μιας οικογένειας στα ανοιχτά της θάλασσας στην Καλιφόρνια είχε πολύ δυσάρεστη κατάληξη.

Ο Dirk Frickman μαζί με τη σύζυγό του Chrissie και τα 2 τους παιδιά θέλησαν να γιορτάσουν την 18η επέτειο του γάμου τους, κάνοντας μια βόλτα με το σκάφος τους.

Τη στιγμή που έπαιρναν το δρόμο της επιστροφής προς το λιμάνι, μια ομάδα από δελφίνια άρχισε να κινείται δίπλα τους. Το θέαμα φάνταζε μαγικό και όλοι τους ήταν ενθουσιασμένοι αλλά η συνέχεια τους βρήκε απροετοίμαστους.

Ένα δελφίνι πήδηξε πολύ ψηλά με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο σκάφος και να προσγειωθεί στο εσωτερικό πέφτοντας με δύναμη πάνω στα πόδια της Chrissie με αποτέλεσμα να της σπάσει και τους 2 αστραγάλους.

Ο Dirk επέστρεψε αμέσως στο λιμάνι όπου περίμενε το λιμενικό και ένα ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα του στο νοσοκομείο ενώ απεγκλώβισαν το δελφίνι το οποίο είχε χτυπήσει και αιμορραγούσε αλλά όχι πολύ σοβαρά και αφού το πέταξαν στη θάλασσα, συνέχισε την πορεία του.

Η σύζυγος παρά το ατύχημα δηλώνει χαρούμενη που δεν χτύπησε τα παιδιά της αλλά την ίδια ενώ ενώ και οι δύο εκφράζουν την ευχή τους το δελφίνι να κατάφερε να σωθεί. Όλοι πάντως ήταν απορημένοι με τη συμπεριφορά του δελφινιού.