Breaking News

Παντρεύτηκε την 16χρονη φίλη του, λίγο πριν φύγει από τη ζωή (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τελευταία του επιθυμία πραγματοποιήθηκε τρεις ημέρες πριν πεθάνει...

Ο 16χρονος Omar Al Shaikh προσβλήθηκε από λευχαιμία αλλά στη συνέχεια υπήρξε βελτίωση στην υγεία του και ήταν και η περίοδος, πριν από 8 μήνες, που εpωτεύτηκε την επίσης 16χρονη Amie Cresswell. Η υγεία του όμως επιδεινώθηκε και πάλι. 

Στις 14 Ιουνίου οι γιατροί δακρυσμένοι του ανακοίνωσαν ότι η θεραπεία απέτυχε και η επιδείνωση ήταν καλπάζουσα. Όταν η Amie έμαθε οι γιατροί του έδιναν μόνο λίγες ημέρες ζωής κοιμόταν κάθε βράδυ μαζί του στο νοσοκομείο. Η τελευταία επιθυμία του Omar ήταν να την παντρευτεί. Ζήτησε να του φέρουν ένα λουλούδι γιατί έπρεπε, όπως είπε,  να φτιάξει ένα δαχτυλίδι. Της έκανε πρόταση γάμου στο νοσοκομείο με το δαχτυλίδι από λουλούδια κι εκείνη δέχτηκε αμέσως καθώς το επιθυμούσε και η ίδια.

"Είχαμε πει ότι θα παντρευτούμε και θα γεράσουμε μαζί" λέει η 16χρονη και προσθέτει "Δεν πίστευα ποτέ ότι η κατάσταση θα εξελιχθεί έτσι. Η μητέρα μου, μου έδωσε αμέσως την άδεια και μου είπε να κάνω ότι χρειαστεί για να τον κάνω ευτυχισμένο".

Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιουνίου στο νοσοκομείο Queen Elizabeth του Birmingham και παρευρέθηκαν φίλοι και συγγενείς.

"Όταν έβαλε το δαχτυλίδι στο δάχτυλό μου σκέφτηκα... μακάρι να μπορούσα να περάσω περισσότερο χρόνο μαζί μου, όμως είμαι ευτυχισμένη για τις στιγμές που πέρασα μαζί του. Όλη μου η οικογένεια μαζί με συγγενείς ήταν στο γάμο, περίπου 20 άτομα. Ήταν μια πολύ συγκινητική τελετή και ένιωσα περήφανη που ήμουν δίπλα του".

Ο Omar πέθανε τρεις μέρες αργότερα, τη Δευτέρα 20 Ιουνίου και κηδεύτηκε την αμέσως επόμενη ημέρα σύμφωνα με τη θρησκεiα του,

Συντετριμμένη ήταν η μητέρα του Omar, η 39χρονη Mirabela αλλά πλέον τονίζει: "Θέλω να είμαι δυνατή για να στηρίξω και την κόρη μου" εννοώντας τη 16χρονη Amie που πλέον τη θεωρεί κόρη της...