Breaking News

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στο Europa League

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Χαμόγελα στον Παναθηναϊκό και προβληματισμό στον ΠΑΟΚ έφερε η κλήρωση του Europa League τη στιγμή που ο Ατρόμητος καλείται να ξεπεράσει το μεγάλο εμπόδιο της Φενέρμπαχτσε.

Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 20 Αυγούστου στις έδρες των ελληνικών ομάδων και οι ρεβάνς στις 27 Αυγούστου εκτός έδρας με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό. Μετά την κλήρωση έγινε αλλαγή και έτσι θα γίνει ο επαναληπτικός στην Λεωφόρο.

Συγκεκριμένα το "τριφύλλι" θα αντιμετωπίσει την Γκαμπάλα από το Αζερμπαϊτζάν και η πρόκριση στους ομίλους δείχνει να είναι θεωρητικά μια εύκολη υπόθεση.

Δεν είναι δύσκολος ο αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ που κληρώθηκε με την δανέζικη Μπρόντμπι αλλά χρειάζεται προσοχή για να την ξεπεράσει και σίγουρα υπήρχαν πιο εύκολοι αντίπαλοι αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε όπως τον Παναθηναϊκό.

Τη δυσκολότερη αποστολή θα έχει ο Ατρόμητος απέναντι στην Φενέρμπαχτσε του Βίτορ Περέιρα, η οποία έχει από το καλοκαίρι στο δυναμικό της παίκτες όπως ο Φαν Πέρσι και ο Νανί. Ωστόσο η πρόκληση για την ομάδα του Περιστερίου είναι μεγάλη. Να σημειωθεί ότι Τούρκοι προέρχονται από τα προκριματικά του Champions League όπου αποκλείστηκαν από τη Σαχτάρ.