Breaking News

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου: Επεισόδια 43 - 44 - 45 - 46 - 47

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 31/8/15: Η Κιγιμέτ γνωρίζει ότι ο Καχραμάν είναι εpωτευμέvos με την Ελίφ και πως θέλει να είναι μαζί της. Παρόλα αυτά ο εκβιασμός και η πίεση που της ασκεί η Ντεφνέ αλλά και τα προσωπικό της συμφέρον, την οδηγούν στο να στηρίξει τον Κερέμ που είναι αποφασισμένος να ζητήσει σε γάμο την Ελίφ. Παράλληλα η Νεβάλ προσπαθεί να βοηθήσει τη Ντεφνέ και δεν διστάζει να ξεθάψει πρόσωπα από το παρελθόν. Στο μεταξύ ο Καχραμάν ανησυχεί γιατί η Ελίφ έφυγε από το εξοχικό για να μείνει αλλού.

Τρίτη 1/9/15: O Ιμπραήμ συναντά τη  Νεβάλ και της τονίζει ότι δεν χρειάζεται τη βοήθεια της καθώς θα αντιμετωπίσει μόνος τους τις όποιες διαφορές έχει με την οικογένεια Ντογάν. Ο Καχραμάν αντιλαμβάνεται ότι κάποιος έβαλε λόγια στην Ελίφ και την επηρέασε. Πηγαίνει έτσι και την παίρνει από το σπίτι της και την αναγκάζει να τον ακούσει. Στη συνέχεια της λέει όσα νοιώθει για εκείνη κι ότι θέλει να είναι μαζί και να μεγαλώσουν μαζί το μωρό. Τα λόγια του Καχραμάν όμως φέρνουν την Ελίφ σε δύσκολη θέση.

Τετάρτη 2/9/15: Η Ναζλί συναντά κρυφά τον Καχραμάν στο γραφείο του και του ζητά να συνεχίσει το σχολέιο. Ο Καχραμάν προσπαθεί να αρπάξει την ευκαιρία για να μάθει από τη Ναζλί το λόγο που έχει αλλάξει στάση η αδερφή της, Ελίφ. Από την άλλη η απιστία που της έκανε ο Γιακούπ έχει επηρεάσει πολύ τη Σουλτάν η οποία δεν μπορεί να την ξεπεράσει και αποκαλύπτει στην Κιγιμέτ όσα της συμβαίνουν. Την ίδια στιγμή  η Ντεφνέ νοιώθει ότι έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη στιγμή που θα χάσει για πάντα τον Καχραμάν και προσπαθεί με διάφορους τρόπους να τον κερδίσει και πάλι.

Πέμπτη 3/9/15: Η Ελίφ αρχίζει να αποδέχεται ότι η οικογένεια του Καχραμάν είναι αποφασισμένη να της πάρει το μωρό μετά τη γέννηση του. Έτσι μετά από σκέψη "καταπίνει" τα αισθήματά της και με βαριά καρδιά δέχεται την πρόταση γάμου του Κερέμ αλλά κάνει έξαλλη της μητέρα της. Όσο για τον Καχραμάν... όταν το μαθαίνει συγκλονίζεται... Παράλληλα η Νεβάλ προσπαθεί να πείσει τη Ντεφνέ να συνεργαστεί με τον Ιμπραήμ.

Παρασκευή 4/9/15: Η Σουλτάν είναι εξοργισμένη και εισβάλλει στο σπίτι της Κιγιμέτ η οποία προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Τζελάλ προτρέπει τον Καχραμάν κα μη μείνει με σταυρωμένα χέρια και να προσπαθήσει ξανά να πλησιάσει την Ελίφ πριν είναι αργά και την χάσει οριστικά. Από την άλλη ο Μασκούτ βρίσκει την Ελίφ και τη ρωτά αν είναι αληθεύει ότι σκοπεύει να παντρευτεί. Στο μεταξύ ο Κερέμ ζητά στα ίσα από τον Καχραμάν να του πει τι πραγματικά νοιώθει για την Ελίφ...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ