Breaking News

Τραγωδία στη Ρόδο: 37χρονη τουρίστρια διαμελίστηκε από ταχύπλοο

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγική κατάληξη είχε μια 37χρονη Ρωσίδα τουρίστρια, που είχε πάει για κολύμπι το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία Αφάντου της Ρόδου και από τότε είχαν χαθεί τα ίχνη της.

Όπως δημοσιεύει η Ροδιακή (rodiaki.gr), η άτυχη τουρίστρια βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η τραγωδία τελέσθηκε το Σάββατο μετά τις 8 μ.μ. όταν ταχύπλοο σκάφος τη χτύπησε με την προπέλα του, με αποτέλεσμα να την διαμελίσει ολόκληρη στην αριστερή πλευρά και να διαλύσει σχεδόν το κεφάλι της.

Από την δικογραφία που έχει στα χέρια της η αντιεισαγγελέας πρωτοδικών Ρόδου προκύπτει ότι ο 42χρονος Ελβετός χειριστής του σκάφους σταμάτησε όταν αντιλήφθηκε το ισχυρό χτύπημα που προκλήθηκε ενώ ο ένας, από τους 6 συνολικά σκιέρ που έσερνε το ταχύπλοο, υποστήριξε ότι αφού έκαναν έρευνα στην περιοχή και δεν βρήκαν τίποτε, αναχώρησαν.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της Ροδιακής, οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι το σκάφος κινούνταν σε απόσταση 100 έως 150 μέτρων από την παραλία, γεγονός που απαγορεύεται αυστηρά αφού παραβιάζονται οι κανόνες ασφαλείας. Όμως στις καταθέσεις που έδωσαν οι 6 σκιερ και ο χειριστής, επιμένουν ότι το σκάφος βρίσκονταν σε απόσταση 500 τουλάχιστον μέτρων από την ακτή.

Ο 42χρονος χειριστής κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στην αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ρόδου κατά τη διάρκεια της ημέρας.