Breaking News

Η μητέρα της Άννυ μέσα από τη φυλακή: «Συμμετείχε και ο Νικολάι» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παραχώρησε μέσα από τις φυλακές η μητέρα της μικρής Άννυ, τέσσερις μήνες από την εποχή που η υπόθεση είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Έγινα 25 χρονών. Μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο, πως να πιστέψω ότι έχει κάνει όλα αυτά τα πράγματα» είπε για το σύζυγό της και πρόσθεσε «Την πρόσεχε πάρα πολύ. Άμα είχα δει κάτι περίεργο δεν θα την άφηνα.»

Και συνέχισε λέγοντας, μεταξύ άλλων:

«Θέλω να μάθω την αλήθεια. Αυτοί οι 2 (ο σύζυγός της και ο Νικολάι) γνωρίζουν την αλήθεια. Αυτά που είπαν δεν τα πιστεύω, δεν μπορώ. Και ο Νικολάι έχει πει πολλά ψέμματα. Αυτό είναι σίγουρο.»

«Του είπα (στο σύζυγό της) "τι έκανες στο παιδί μου, το πούλησες;" Τσακωθήκαμε πολύ άσχημα και αυτός το πρωί μου έφερε το τηλέφωνο και μου λέει "μίλα με τον Νικολάι". Και εγώ πήρα το τηλέφωνο και του είπα "Νίκι σε παρακαλώ, πες μου τι έχει γίνει με το παιδί; Πότε το έχεις δει εσύ τελευταία φορά;" και ο Νίκι μου είπε "Πρέπει να είσαι πάρα πολύ δυνατή, ό,τι και αν έχει συμβεί, πρέπει να είσαι δυνατή. Εγώ την τελευταία φορά που είδα το παιδί σου ήταν στις 9 Απριλίου'' και μου έκλεισε το τηλέφωνο χωρίς να προλάβω να του πω τίποτε άλλο.»

Όταν ρωτήθηκε αν πιστεύει ότι ο Νικολάι έχει συμμετοχή στο θάνατο της μικρής, απάντησε: «Την αλήθεια τώρα λέμε, ναι».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της.