Breaking News

Πέθανε η συγγραφέας Jackie Collins, η αδελφή της ηθοποιού Joan Collins (photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Πέθανε στο Λος Άντζελες, σε ηλικία 77 ετών, η Βρετανίδα συγγραφέας Jackie Collins, η νεώτερη αδελφή της ηθοποιού Joan Collins, μετά από δύσκολη και μακρά μάχη με τον καρκίνο του μαστού.

Η συγγραφές είχε διαγνωστεί με καρκίνο του μαστού εδώ και πάνω από έξι χρόνια αλλά είχε κρατήσει κρυφή την ασθένεια και την αντιμετώπισε μόνη της. Είχε αποκαλύψει την αλήθεια μόνο στις κόρες της, την 54χρονη Tracy, την 48χρονη Tiffany και την 46χρονη Rory.

Εκπρόσωπος της οικογένειάς δήλωσε: «Είναι μια τεράστια θλίψη. Ανακοινώνουμε το θάνατο της πανέμορφης, δυναμικής και μοναδικής μητέρας μας. Η Jackie Collins πέθανε από καρκίνο του μαστού. Έζησε μια θαυμάσια γεμάτη ζωή και λατρεύτηκε από την οικογένεια, τους φίλους της και τα εκατομμύρια των αναγνωστών που έχει για πάνω από τέσσερις δεκαετίες. Ήταν μια πραγματική έμπνευση, ένα μονοπάτι για τις γυναίκες στη λογοτεχνία και τη δημιουργική δύναμη."

Κατά τη διάρκεια της πολυετούς καριέρας της έγραψε περισσότερα από 28 «poζ» μυθιστορήματα, που όλα έγιναν best seller και πούλησε περισσότερα από 500 εκατομμύρια αντίτυπα σε 40 χώρες του κόσμου.