Breaking News

Στα δίχτυα του Πεπρωμένου: Επεισόδια 67 - 68 - 69 - 70 - 71

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δευτέρα 5/10/15: Η Ελίφ νοσηλεύεται καθώς ο Μακσούτ έχει κανονίσει να υποβληθεί σε επέμβαση. Παρά τις σκέψεις της να ξεφύγει, οι εκβιασμοί του Μακσούτ ότι θα κάνει κακό στον Καχραμάν και στο μωρό της, την φρενάρουν και αρχίζει να το ξανασκέφτεται. Στο μεταξύ η Ντεφνέ είναι αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον Καχραμάν και καταφεύγει στη βοήθεια του Ζιγιά. Ο Καχραμάν όμως προσλαμβάνει ιδιωτικό ντετέκτιβ και αναζητά την αγαπημένη του.

Τρίτη 6/10/15: Ο Καχραμάν είναι απαρηγόρητος. Εκμυστηρεύεται στον Τζελάλ ότι δεν αντέχει χωρίς την Ελίφ και κάθε μέρα του λείπει όλο και περισσότερο. Από την άλλη η Κιγιμέτ λέει στη Σουλτάν ότι θέλει πίσω το μωρό αλλά η Σουλτάν της εξηγεί ότι έχει ενημερώσει την Ντεφνέ πως θα το πάρει για ένα μικρό διάστημα κοντά της. Η Ελίφ δεν είναι σε θέση ακόμη να κουνήσει τα πόδια της τη στιγμή που ο ιδιωτικός ντετέκτιβ βρίσκει έναν μάρτυρα κλειδί στον τόπο του ατυχήματος.

Τετάρτη 7/10/15: Η οικογενειακή επιχείρηση είναι ένα βήμα από το τιναχτεί στον αέρα κάτι που θα οδηγήσει στην οικονομική κατάρρευση της οικογένειας. Ο Ζιγιά στρέφεται στον Καχραμάν με την ελπίδα θα βρει μια λύση που θα τους βγάλει απ' το αδιέξοδο Ο Καχραμάν όμως είναι στον κόσμο του θρηνώντας τον χαμό της γυναίκας του. Την ίδια στιγμή η Ελίφ παραμένει αιχμάλωτη του Μακσούτ, αλλά αρχίζει να σχεδιάζει την απόδρασή της.

Πέμπτη 8/10/15: Ο Ζιγιά προσεγγίζει τον Καχραμάν για να τον πείσει πως για χάρη των παιδιών πρέπει να παντρευτεί την Ντεφνέ ενώ του κάνει λόγο για τη μεγάλη αλλαγή στη συμπεριφορά της και για το πόσο στήριξε την οικογένεια. Του αναφέρει επίσης τη μεγάλη αγάπη που δείχνει και στα δυο παιδιά. Ο Καχραμάν, μετά από σκέψη, αναγκάζεται και υποχωρεί και έτσι η Κιγιμέτ μαζί με την Ντεφνέ αναλαμβάνουν αμέσως να οργανώσουν το γάμο. Στο μεταξύ ο Μακσούτ ετοιμάζει στην Ελίφ μια μεγάλη έκπληξη.

Παρασκευή 9/10/15: Μια σκληρή αποκάλυψη συγκλονίζει την Ελίφ η οποία όμως δεν γνωρίζει ότι ο Καχραμάν δεν μπορεί να την βγάλει από μέσα του και εξακολουθεί να την περιμένει. Η Σουλτάν συμμαχεί με τον Μακσούτ ενώ η Ντεφνέ δεν σταματά να έχει την ελπίδα ότι ο Καχραμάν σύντομα θα βρίσκεται δίπλα της. Ο Ζιγιά από την άλλη εξακολουθεί να πιέζει τον Καχραμάν και του εξηγεί πως αν θέλει να σώσει την οικογενειακή επιχείρηση πρέπει να αναλάβει δράση.

Δείτε ένα 4λεπτο απόσπασμα από το 71ο επεισόδιο.


Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ