Breaking News

«Εθνική αγγαρεία»: Έχασε 3-1 και από τη Βόρεια Ιρλανδία

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Γράφει αρνητική ιστορία η Εθνική ποδοσφαίρου με την εκτός έδρας ήττα της από τη Βόρειο Ιρλανδία με 3-1 καθώς για 12o συνεχές παιχνίδι δεν καταφέρνει να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Για ένα ακόμη αγώνα οι διεθνείς μας με φανερή έλλειψη αυτοπεποίθησης, ίσως και κινήτρου καθώς η πρόκριση ουσιαστικά είχε χαθεί, δεν τα κατάφεραν.

Μπήκαν δυνατά στον αγώνα, προσπάθησαν και είχαν σε πολλά σημεία του 1ου ημιχρόνου την κατοχή της μπάλας, αλλά υστέρησαν στο δημιουργικό κομμάτι και όπως συνήθως έγιναν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις.

Το γκολ της Ιρλανδίας στο 35', η οποία ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα τελικά του Euro 2016, ουσιαστικά ήταν η αρχή του τέλους για το ματς. Ωστόσο το δοκάρι του Μήτρογλου στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσε ίσως να είχε αλλάξει τη ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε η κατάρρευση. Η Εθνική δεν μπήκε ποτέ στον αγώνα και με γκολ που προήλθαν μετά από κόρνερ - στο 49 ο Μαγκένις και στο 58' ο Ντέιβις - το σκορ έγινε 3-0. Το γκολ της τιμής για την Εθνική πέτυχε στο 87' ο Αραβίδης που σημείωσε και το πρώτο του γκολ με τη "γαλανόλευκη".

Η Εθνική τερμάτισε οριστικά στην τελευταία θέση του ομίλου ενώ έχει να κερδίσει από τον αγώνα με την Ακτή Ελαφαντοστού, στο Μουντιάλ του 2014. Η Βόρειος Ιρλανδία, συμμετέχει για πρώτη φορά στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Βόρεια Ιρλανδία (Ο' Νιλ): Μακγκόβερν, Μακόλεϊ, Μάκνερ, Κάθκαρτ, Ντέιβις, Μπραντ, Έβανς, Ντάλας, Νόργουντ, Γουόρντ (81' ΜακΓκιν), Μαγκένις (78' Μπόις).
Ελλάδα (Τσάνας): Καρνέζης, Μόρας, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Τζιόλης, Κονέ (71' Πέλκας), Αραβίδης, Σάμαρης, Μήτρογλου (76' Αθανασιάδης), Καρέλης (65' Μάνταλος).