Breaking News

Η Νατάσα Παζαΐτη όπως δεν την έχετε ξαναδεί, χορεύει κατά του καρκίνου του μαστού (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Νατάσα Παζαΐτη - Καραμανλή μας δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας, στην προσπάθειά της να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού.

Πρόκειται για το Pink Glove Dance που κάθε χρόνο διοργανώνει έναν διαγωνισμό καλύτερου χορευτικού βίντεο στο οποίο συμμετέχουν κλινικές ή κοινωνικές οργανώσεις από όλο τον κόσμο. Η ανταμοιβή είναι ένα χρηματικό ποσό, το οποίο η ομάδα που κερδίζει το διαγωνισμό, το προσφέρει, είτε στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού, είτε σε φορείς που εργάζονται για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. 

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν και χορεύουν η Νατάσα Παζαϊτη, ο γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, το επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό του emΒΙΟ, έγκυες γυναίκες εθελόντριες, γυναίκες που κέρδισαν τη μάχη με τον καρκίνο, γυναίκες που τώρα την δίνουν, οι οικογένειες και οι φίλοι τους εκφράζοντας την απόφαση για την νίκη, για το ΝΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ.

Όπως τονίζεται στην περιγραφή του βίντεο, τον περασμένο Αύγουστο η υπεύθυνη του Τμήματος Μαστού του emBIO medical center Νατάσα Παζαϊτη, έκανε το emBIO μέλος του Pink Glove Dance, μιας παγκόσμιας οργάνωσης για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και ιδιαίτερα των γυναικών σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. 

Το βίντεο που ανέβασε στο youtube o γυναικολόγος Θάνος Παράσχος, έχει τίτλο «Μαμά πρόσεχε».