Breaking News

Πρωτοφανείς καταγγελίες Καμμένου κατά του Δ.Γιαννακόπουλου - Η απάντηση του Γιαννακόπουλου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ευθεία επίθεση με βαρύτατες καταγγελίες έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος το απόγευμα του Σαββάτου, εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, στο πλαίσιο της συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τα ΜΜΕ.

Ο Πάνος Καμμένος υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά τις εκλογές του έστελνε συγχαρητήρια sms και ζητούσε να μπουν δικά του άτομα στο υπουργείο Υγείας ενώ ζήτησε να μην ξαναμπεί στην κυβέρνηση ο Σταύρος Κοντονής.

 Στη συνέχεια υποστήριξε ότι όταν δεν έγιναν αυτά που ζήτησε έστειλε νέο sms που έλεγε: "Αν δεν σας γκρεμίσω μέχρι τα Χριστούγεννα να μη με λένε Γιαννακόπουλο."

"Θα πρέπει να μάθουν αυτοί οι κύριοι ότι  τέλειωσαν οι εποχές που ο μπαμπάς τους έπαιρνε τηλέφωνο το αστυνομικό τμήμα για να τους αφήσουν ελεύθερους όταν τους έπιαναν με τις κόκεs στην τσέπη στα πάρτι της Μυκόνου" είπε ο Πάνος Καμμένος

Και κατέληξε: "Αυτός ο κύριος διεκδικεί να πάρει κανάλι. Το νταβατζιλίκι δεν περνά από τη Βουλή".

Ο υπουργός ωστόσο στην αρχή επισήμανε, ότι ο πατέρας του, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, είναι ένας έντιμος επιχειρηματίας και δεν μπορεί κανείς να του προσάψει τίποτα.

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο του enikos.gr



Άμεση ήταν η απάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην επίθεση που εξαπέλυσε προς το πρόσωπό του ο Πάνος Καμμένος.

"Με τον Καμμένο θα τα πούμε εκεί που πρέπει όταν δεν θα μπορεί να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική του ασυλία. Άλλωστε η Ελλάδα είναι πολύ μικρή για να κρυφτείς. Όλοι γνωρίζουν ποια είναι η οικογένεια Καμμένου και ποια η οικογένεια Γιαννακόπουλου. Ποιος υπογράφει την καταστροφή των Ελλήνων και ποιος δίνει ψωμί εδώ και δεκαετίες σε χιλιάδες οικογένειες. Δυστυχώς για τον Καμμένο, όταν έρθει η ώρα των αποδείξεων θα χρειαστεί να κάνει αυτό που ξέρει καλά. Μια ακόμη κωλοτούμπα..." αναφέρει μεταξύ άλλων. Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωσή του ΕΔΩ