Breaking News

Στα Δίχτυα του Πεπρωμένου: Μέρος 2 - Β' Κύκλος

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Καχραμάν δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να ξανακερδίσει την Ελίφ και συνεχίζει να τη διεκδικεί με την ελπίδα ότι μια μέρα θα καταφέρει να την έχει και πάλι δίπλα του...

Δείτε την εξέλιξη της σειράς μέσα από το περιοδικό "Τηλεθεατής":

Πανικός επικρατεί στους Γιορουκχάν μιας και έχει αλλάξει η συμπεριφορά του Γιακούπ απέναντι σε όλους ενώ η Ντεφνέ και η Κιγιμέτ φοβούνται να μην αποκαλυφθούν και βρίσκονται σε πανικό.

Η αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του Γιακούπ οδηγεί την Σουκράν στο να αρχίζει να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της. Αρχίζει να ψάχνει να αγοράσει σπίτι με τα χρήματα που πήρε απ΄τη Ντεφνέ όταν της έδωσε το dvd και καταλήγει σε ένα μεσιτικό γραφείο. Εκεί όμως τη βλέπει μια γνωστή της Κιγιμέτ η οποία στη συνέχεια πηγαίνει στην έπαυλη και αποκαλύπτει το μυστικό της. Ο Γιακούπ γίνεται έξαλλος με τη Σουκράν και την πιέζει να του πει που βρήκε τα χρήματα κι εκείνη αναγκάζεται να του αποκαλύψει πως τα πήρε από τη Ντεφνέ για να της δώσει το dvd. Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Γιακούπ φεύγει από το σπίτι. Από την άλλη η Ντεφνέ συνεχίζει τα σχέδια της προκειμένου να κρατά σε απόσταση τον Καχραμάν και την Ελίφ.

Την ίδια στιγμή η ένταση μεταξύ Ελίφ και Καχραμάν στην εταιρία κλιμακώνεται με την Ελίφ να προσπαθεί να επιβληθεί και να το παίζει αφεντικό. Ωστόσο οι προτάσεις της για την επιχείρηση βρίσκουν πολύ θετική ανταπόκριση από όλους και ο Καχραμάν τη θαυμάζει αν και προσπαθεί να το κρύψει.

Ο Καχραμάν βλέπει την Ελίφ να φεύγει από την εταιρία οδηγώντας η ίδια και την ακολουθεί γιατί γνωρίζει για τους φόβους της για την οδήγηση μετά την τρομακτική της εμπειρία στο παρελθόν. Οι φόβοι του βγαίνουν τελικά αληθινοί μιας και η Ελίφ παθαίνει κρίση πανικού και σταματάει στην άκρη της Λεωφόρου. Ο Καχραμάν καταφτάνει και προσφέρεται να οδηγήσει ο ίδιος ωστόσο η Ελίφ δεν δείχνει ακόμη να πείθεται από τη συμπεριφορά του και εξακολουθεί να του φέρεται απότομα.

Αργότερα το βράδυ ο Καχραμάν και ο Μετέ απολαμβάνουν το δείπνο τους σε εστιατόριο ενώ καταφτάνει και η Ντεφνέ με τη γυναίκα του Μετέ. Ο Καχραμαν αγνοεί ότι το δείπνο και το σκηνικό είναι σχεδιασμένο από τη Ντεφνέ η οποία έχει καλέσει και τον Μακσούτ. Και ο Μακσούτ δεν αργεί να φτάσει συνοδευόμενος από την Ελίφ, κάτι που προκαλεί εκνευρισμό στον Καχραμάν. Κάποια στιγμή ο Καχραμάν ακολουθεί την Ελίφ όταν εκείνη πηγαίνει στην τουαλέτα και εξοργισμένος της πετάει στα σκουπίδια το βραχιόλι που της χάρισε πριν ο Μακσούτ.

Στη συνέχεια ο Καχραμάν επιμένει και καταφεύγει στη βοήθεια της ανιψιάς του, Τζάνα, από την οποία ζητά να πάρει τη θέση της στο ταξίδι που θα πήγαινε η ίδια με την Ελίφ. Η Ελίφ βέβαια δεν το γνωρίζει, και όταν ο σοφέρ την παίρνει, η Ελίφ βλέπει έκπληκτη κάπου στη διαδρομή να ξεπροβάλει από το πίσω κάθισμα ο Καχραμάν και να κάθεται ο ίδιος στο τιμόνι. Η Ελίφ γίνεται έξαλλη και θέλει να φύγει αλλά ο Καχραμάν κλειδώνει τις πόρτες και την οδηγεί σε μια ευχάριστη έκπληξη. Την πηγαίνει σε ένα πάρκο όπου βρίσκεται ο Τοπράκ με την νταντά του. Η Ελίφ αγκαλιάζει τον γιο της και αρχίζει να χαλαρώνει πλέον απέναντι στον Καχραμάν και να του δείχνει περισσότερη εμπιστοσύνη. Στη συνέχεια τρώνε πρωινό και καταλήγουν να μείνουν σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο

Η συνέχεια βρίσκει τη Ντεφνέ σε υστερία καθώς ο Τοπράκ όταν επιστρέφει σπίτι της λέει ότι ήταν μαζί με τον μπαμπά του και τη μαμά του! Η Ντεφνέ τρελαίνεται και αρχίζει να σπάει πράγματα ενώ ενημερώνει και τον Μακσούτ που όταν τα ακούει ετοιμάζεται να δράσει...

Δύσκολες ώρες περνά η Σουκράν όταν ο Γιακούπ επιστρέφει εξαγριωμένος στο σπίτι. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου όταν ο Γιακούπ από τη μία τονίζει στη Κιγιμέτ πως ξέρει πως δεν είναι η μητέρα του και από την άλλη αποκαλύπτει στη Μεριέμ ότι ο γιος της είχε πληρώσει κάποιον για να δολοφονήσει τον Καχραμάν.

Στο μεταξύ η Ελίφ παγώνει όταν ειδοποιείται στο τηλέφωνο από τη Σουλτάν πως ο Μακσούτ έμαθε πως  είναι μαζί με τον Καχραμάν. Ο Καχραμάν όμως είναι αποφασισμένος για όλα και πετάει στο ποτάμι τόσο το τηλέφωνό της όσο και το δικό του για να της πει όσα θέλει και να μην τους ενοχλήσει κανείς. Εκεί της αποκαλύπτει ότι ο γάμος του με τη Ντεφνέ είναι ένα ψέμα που συνέβη μόνο για χάρη των παιδιών του...

Η εξέλιξη της σειράς την επόμενη εβδομάδα...

Για την αρχική σελίδα "Στα δίχτυα του Πεπρωμένου" πατήστε ΕΔΩ