Breaking News

Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα η Τάνια Τσανακλίδου (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Εμφανίστηκε στη τηλεόραση μετά από καιρό η Τάνια Τσανακλίδου και μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το πως αντιμετωπίζει το πέρασμα του χρόνου.

"Έχω αφήσει όλες τις αλλαγές που επέρχονται λόγω ηλικίας να μου συμβούν και να συμφιλιωθώ μαζί τους. Ίσως είμαι πιο ήρεμη αλλά από την άλλη μεριά δεν έχω καθόλου υπομονή γιατί πια ξέρεις ότι ο χρόνος που υπολείπεται στη ζωή σου είναι λιγότερος από αυτόν που προηγήθηκε. Άρα δεν πρέπει να τον σπαταλάς με χαζό τρόπο. Πρέπει να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, που σου δίνουν χαρά" είπε.

Και συνέχισε: "Αφού περάσεις την κρίση, όταν αρχίσει και δεν σου αρέσει πολύ το πρόσωπό σου, δε σου αρέσει το σώμα σου γιατί έχει αρχίσει και παρακμάζει, θα πρέπει να σκεφτούμε όλοι ότι είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι που συνεχίζουμε να πατάμε αυτή την γη γιατί δεν είναι δεδομένο για τις ζωές όλων και να κοιτάξουμε να το ευχαριστηθούμε".

Η τραγουδίστρια είπε επίσης ότι τήρησε αυτό που είχε ξεκαθαρίσει από μικρή στη μητέρα της ότι δεν θα παντρευτεί: "Έχω μεγάλη ανάγκη να αισθάνομαι ελεύθερη και ενδεχομένως δεν είχα αυτή την ωριμότητα να βιώσω αυτή την ελευθερία, μέσα σε μια σχέση".

"Μπορώ να ζήσω και χωρίς να τραγουδάω. Δεν ανήκω στους καλλιτέχνες που λένε ότι εγώ άμα δεν τραγουδώ θα πεθάνω. Μια χαρά ζω, υπέροχα, και χωρίς το τραγούδι" κατέληξε η αγαπημένη τραγουδίστρια που εμφανίστηκε με πολύ διαφορετικό look.

Δείτε το απόσπασμα από τη συνέντευξή της που προβλήθηκε στο Πρωινό.