Breaking News

Η συνέντευξη της 20χρονης ηρωίδας σερβιτόρας του Παρισιού: «Βλέπω τα πρόσωπά τους όταν ξυπνάω» (video+photos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τη στιγμή που οι τρομοκράτες σκορπούσαν τον τρόμο και το θάνατο στην καφετέρια, η 20χρονη σερβιτόρα βρήκε τη δύναμη να φροντίσει μια τραυματισμένη γυναίκα.

Η γυναίκα είχε τραυματιστεί στον καρπό και η Jasmine El Yousfi έσκυψε από πάνω της για να την περιποιηθεί και να της δώσει κουράγιο.

Δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε σπρώξει στο πάτωμα πίσω από τον πάγκο, έναν συνάδελφο της για τον προστατέψει από τους πυροβολισμούς. Εκείνος φεύγει και πάει στο υπόγειο και στη συνέχεια έρχεται η τραυματισμένη γυναίκα. Η 20χρονη σκύβει από πάνω της και της μιλάει ενώ στη συνέχεια την πάει στο υπόγειο.

"Έκλαιγε και έλεγε ότι ο φίλος της ήταν έξω και για να είμαι ειλικρινής, σκέφτηκα ότι πρέπει να είναι νεκρός (τελικά βρέθηκε ζωντανός). Ήξερα ότι ήταν φοβισμένη, είχε φρικάρει. Φαινόταν περίπου 25 και είχε μεγάλη αιμορραγία. Όταν πήγαμε κάτω μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να νιώσει το χέρι της πια" δήλωσε η σερβιτόρα σε συνέντευξή της στη Daily Mail.

Και πρόσθεσε: "Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν μικρά παιδιά που έπαιζαν με κροτίδες. Τότε ακούσαμε έναν ακόμη θόρυβο και αυτή τη φορά το παράθυρο εξερράγη. Μετά άρχισαν οι πυροβολισμοί. Έπεσα κάτω και προσπάθησα να κρυφτώ ενώ προσευχόμουν να σταματήσει. Νομίζω ότι διήρκεσε για περίπου δέκα ή 20 δευτερόλεπτα, αλλά για μας ήταν σαν να διήρκεσε για ένα ή δύο λεπτά."

Όταν ο Salah Abdeslam και οι συνεργοί του έφυγαν, η Jasmine  βγήκε έξω όπου ήρθε αντιμέτωπη με τα πτώματα.

"Βγήκα έξω, αλλά ήταν πολύ αργά. Μία γυναίκα ξεψυχούσε και ακόμη τρεις ήταν ήδη νεκροί. Η νεαρή γυναίκα που πέθαινε, με κοίταζε. Κράτησα το χέρι της για ένα ή δύο δευτερόλεπτα, αλλά στη συνέχεια πέθανε." αποκάλυψε η 20χρονη.


Και κατέληξε: "Βλέπω τα πρόσωπά τους όταν ξυπνάω και πριν πάω για ύπνο και δεν ξέρω καν τα ονόματά τους. Θα προτιμούσα να πεθάνω, παρά να τους αφήσω να πεθάνουν. Δεν θα μπορούσα να ζήσω με τον εαυτό μου ξέροντας ότι δεν είχα προσπαθήσει να τους βοηθήσω".

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που είχε φέρει στη δημοσιότητα η Daily Mail.